Ξανά στην TV η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Το σενάριο επιστροφής στο GNTM με τη Βίκυ Καγιά

Θα επιστρέψει η κριτική επιτροπή των πρώτων κύκλων στο GNTM; Η Βίκυ Καγιά φαίνεται πιο πιθανό να το κάνει.

Το τελευταίο διάστημα, ακούγονται όλο και συχνότερα οι φήμες ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δεχτεί πρόταση να επιστρέψει στην τηλεόραση με την ανάληψη κάποιας εκπομπής. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι πρόσφατα, όμως, το ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ρίχνει τώρα περισσότερο φως.

Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα, όχι απλώς υπάρχουν αρκετές προτάσεις για το μοντέλο, αλλά η Ηλιάνα έχει και η ίδια καταθέσει μία πρόταση σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ελληνικής τηλεόρασης. Όσο για το Greece’s Next Top Model, για το οποίο ενδιαφέρονται πολλοί, ένα απρόσμενο σενάριο αποκαλύφθηκε.



Το σενάριο επιστροφής στο GNTM με τη Βίκυ Καγιά

Οι ιθύνοντες, λοιπόν, του GNTM έχουν στο μυαλό τους ένα σενάριο επιστροφής της αρχικής ομάδας των κριτών στον νέο κύκλο του παιχνιδιού, λόγω της επιτυχίας που είχε τότε το σχήμα τους. Έτσι, εξετάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής τόσο της Ηλιάνας όσο και της Βίκυς Καγιά.

«Την ακούμε σε διάφορα πρότζεκτ. Υπάρχει μία διάθεση για επιστροφή στο GNTM. Το είχαμε πει αυτό και την προηγούμενη φορά και υπάρχει και μία πρόταση για άλλη εκπομπή σε άλλο κανάλι. Όσον αφορά στο GNTM, γνωρίζω ότι με το τέλος του Style Me Up, που ήταν η εκπομπή που παρουσίαζε φέτος, έγινε μία νύξη για το GNTM, υπάρχει στο μυαλό κάποιων από τους υπεύθυνους να αναβιώσουν οι κριτές των πρώτων GNTM που ήταν και τα πιο επιτυχημένα. Εκεί, βέβαια, υπάρχει ένα ερωτηματικό, το μεγάλο ερωτηματικό: αν θα επιστρέψει η Βίκυ Καγιά στο GNTM. Γιατί, στην περίπτωση αυτή, δεν ξέρω… Κάποιοι θα ήθελαν ιδανικά να είναι και οι δύο στο πρότζεκτ αυτό», λέει ο δημοσιογράφος. Το κανάλι, ωστόσο, δεν έχει κάνει καμία τέτοια επιβεβαίωση προς το παρόν.



Η δικής τη πρόταση στον ANT1

Η Ηλιάνα, ωστόσο, φαίνεται πως βρίσκεται σε συνομιλίες και με τον ANT1 για μία πρόταση που είναι δική της και της ομάδας της: «Έχει κατατεθεί πρόταση στον ANT1 για εβδομαδιαία εκπομπή μόδας, όπως έχουν κατατεθεί και πολλές άλλες προτάσεις. Η πρόταση έχει κατατεθεί από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ομάδα της. Είναι ένα concept που έχει να κάνει με τη μόδα και συμβουλές προς τη γυναίκα. Απλώς είναι πάρα πολύ νωρίς. Στον ANT1 όχι αποφάσεις δεν έχουν λάβει, αλλά είναι στη φάση που εξετάζουν και λαμβάνουν πολλές προτάσεις. Όχι μόνο από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – από αρκετό κόσμο. Και είναι σε μία αναμονή. Αυτήν τη στιγμή τίποτα δεν είναι κλεισμένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη Χαβάη μάς έκαναν να «σκάσουμε» από τη ζήλια μας!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η συνάντηση με την Brooke Shields και η καριέρα στο Hollywood

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης