Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη Χαβάη μάς έκαναν να «σκάσουμε» από τη ζήλια μας!

Ιωάννα Τζανή
Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη Χαβάη μάς έκαναν να «σκάσουμε» από τη ζήλια μας!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στον εξωτικό προορισμό για να γιορτάσει τα 34α γενέθλιά της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή με τους followers της στο Instagram.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το μοντέλο βρίσκεται στην Αμερική, ενώ πριν από δύο ημέρες ταξίδεψε στη Χαβάη για να γιορτάσει με αγαπημένους της ανθρώπους τα 34α γενέθλιά της.

Hourglass nails! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το πιο κομψό nude-black μανικιούρ

Παρόλο που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μια πολύ πιεστική καθημερινότητα, η ίδια θέλησε - αφού ολοκλήρωσε τα γυρισμάτα της εκπομπής της «Style Me Up» - να κάνει ένα διάλειμμα και να χαρίσει στον εαυτό της στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.



Μετά τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε την ημέρα των γενεθλίων της, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα, η παρουσιάστρια ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες ποζάρει με ένα ροζ μπικίνι, το οποίο λατρέψαμε!


https://www.instagram.com/p/CZoVd7LFf6_

Το post της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που μας έκανε να ζηλέψουμε!

Με ανέμελο μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε μπροστά από φοίνικες στην εξωτική Χαβάη, λίγο πριν απολαύσει το μπάνιο της στην ηλιόλουστη παραλία.

Η 34χρονη επέλεξε να φορέσει ένα στράπλες ροζ μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει με τον πιο υπέροχο τρόπο το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Aloha».


https://www.instagram.com/p/CZsEpGgP4GC

Πολλές καλές φίλες και συνάδελφοι του μοντέλου έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τις φωτογραφίες της, ενώ δεκάδες followers της εντυπωσιάστηκαν με την ομορφιά και τη λάμψη της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στη Χαβάη με φίλους της, ενώ δείχνει πιο ξέγνοιαστη και χαλαρή από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει γενέθλια κι ετοιμάζει party στην Αμερική (photos)

Ξανά μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik; Το ηχητικό μήνυμα από τo L.A που φούντωσε τις φήμες