Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η συνάντηση με την Brooke Shields και η καριέρα στο Hollywood

Μαρία Ροδίτη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η συνάντηση με την Brooke Shields και η καριέρα στο Hollywood

Η παρουσιάστρια του ALPHA συνάντησε την Brooke Shields στη Νέα Υόρκη και δημιουργήθηκαν απορίες!

Εδώ και έναν μήνα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις διακοπές της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού συναντώντας αγαπημένους φίλους και παλιούς συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Style Me Up ολοκλήρωσε έναν κύκλο γυρισμάτων οπότε βρήκε τον ελεύθερο χρόνο να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική, απ’ όπου και ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling.

Αφού, λοιπόν, έκανε catch up με τον επί χρόνια φίλο της και Έλληνα hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτο, με τον οποίο γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Χαβάη, τώρα η 34χρονη παρουσιάστρια-μοντέλο είπε να συναντηθεί με μια… superstar!

iliana papageorgiou

Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη Χαβάη μάς έκαναν να «σκάσουμε» από τη ζήλια μας!

Η συνάντηση και η φωτογραφία με την Brooke Shields

Αυτές τις μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και περνά τις διακοπές της με τον καλό της φίλο και hairstylist, Πάνο Παπανδριανό, ο οποίος κάνει καριέρα στην Αμερική και τον εμπιστεύονται celebrities, όπως η Dua Lipa, η Kendall Jenner, οι αδελφές Hadid και η Hailey Bieber.

Το ταξίδι της Ηλιάνας στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, της επεφύλασσε και μία έκπληξη, η οποία φαίνεται να τη χαροποίησε ιδιαίτερα. Η παρουσιάστρια – μαζί με τον φίλο της, Πάνο Παπανδριανό- συνάντησαν τη διάσημη ηθοποιό, Brooke Shields, και μάλιστα πόζαραν μαζί στο Instagram. Να δες…

papageorgiou shields

Άραγε να… ετοιμάζει κάποια συνεργασία με τον Πάνο Παπανδριανό η Brooke Shields και να προέκυψε αυτή η συνάντηση; Ή μήπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς φεύγει και πάει Hollywood; Αν κρίνουμε από το caption στο post της Ηλιάνας, μάλλον δεν περίμενε αυτήν τη συνάντηση με την Brooke Shields, γιατί έγραψε χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τη Νέα Υόρκη για όλες αυτές τις ευχάριστες εκπλήξεις».

https://www.instagram.com/p/CaC_XHSuOcN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γενέθλια στη Χαβάη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στις 5 Φεβρουαρίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Χαβάη. Η παρουσιάστρια του ALPHA έγινε 34 ετών και πέρασε αυτήν την ημέρα με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο.

https://www.instagram.com/p/CZwtucVljmE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, ήταν όνειρό της να βρεθεί σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο. «Τα όνειρα πραγματοποιούνται», έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο post της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ