Ο Σωτήρης Κοντιζάς άλλαξε στυλ και oι φαν του MasterChef τον τρολάρουν δίχως τέλος στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου

Τον θέλουν ακόμη και κριτή στο GNTM οι τηλεθεατές μετά από την στυλιστική στροφή που κάνει φέτος ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef. 

Αν ρωτούσαμε αυτή τη στιγμή τους πιστούς τηλεθεατές του MasterChef, τι δεν θα άλλαζαν με τίποτε φέτος στον διαγωνισμό, θα απαντούσαν σίγουρα πως δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση, να αποχωριστούν τους κριτές. Η τριάδα της...φωτιάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, είναι σίγουρα τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων. Φέτος που το χιούμορ τους και ο αυτοσαρκασμός τους, έχει φτάσει σε...άλλο επίπεδο, ο...Γιαπωνέζος, δηλαδή ο Σωτήρης Κοντιζάς, από τα πρώτα επεισόδια είχε μία ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τους φαν του Twitter που έχουν διχαστεί με την αλλαγή στο στυλ του. Και τα κοσμητικά επίθετα και οι χαρακτηρισμοί δεν έχουν τέλος.



Το μελιτζανί και το πουκάμισο του Ζήκου

Το στυλ του ήταν ιδιαίτερο από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά. Λιτό, κομψό και με ρούχα με ιδιαίτερες ραφές και υφάσματα. Το μαύρο χρώμα στις επιλογές του είχε πάντα εξέχουσα θέση όπως και τα αγαπημένα του sneakers. Φέτος όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς είτε αποφάσισε ο ίδιος να αλλάξει για λίγο το dress code ή ακολούθησε τις συμβουλές της στυλίστριας της παραγωγής και είδαμε μεγάλες αλλαγές. Μέχρι και στο GNTM του προτείνουν να πάει οι τηλεθεατές, (δείτε στη photo gallery) αφού έχει τόσο ταλέντο στη μόδα, εκτός φυσικά από τη μαγειρική.

Αυτό, ήταν ένα από τα look που κάπως δίχασε το κοινό. Το μελιτζανί χρώμα, το πιο σκούρο παντελόνι σε χρώμα...βατόμουρου όπως το βάφτισαν οι τηλεθεατές, τους ξάφνιασε. 'Οπως επίσης τους ξάφνιασε και το καμηλό παλτό με τον μεγάλο γιακά που φόρεσε στην εξωτερική δοκιμασία των παικτών.



'Ιδιο χρώμα πάντως είχε φορέσει και ως πουκάμισο με ένα άσπρο ζιβάγκο. Το άσπρο χρώμα έχει γίνει φέτος το δεύτερο αγαπημένο του. Πάντως το στυλ που δεν άρεσε καθόλου και πέρασε από τα αυστηρά κριτήρια της fashion police στα social media, ήταν το χθεσινό, με το πουκάμισο με τις μεγάλες τσέπες, σε γκρι χρώμα που θύμισε παλιές ποδιές από γραφικούς κινηματογραφικούς...μπακάληδες, δηλαδή τον αγαπημένο μας Ζήκο.



Υπερβολικό μεν το σχόλιο, αλλά σίγουρα ο Σωτήρης Κοντιζάς με το χιούμορ που διαθέτει, θα το εκτίμησε.

Δείτε μερικά στη photo gallery που ακολουθεί



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Η προδοσία του Βασίλη ξεσήκωσε το κοινό στο Twitter - H oριστική ρήξη και οι 6 υποψήφιοι

Σωτήρης Κοντιζάς: Η κορούλα του μεγάλωσε και ψαχουλεύει... σακούλες! Το super cute Insta story

MasterChef 5: Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε trend στο Twitter και τα σχόλια είναι επικά (photos)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης