MasterChef: Η προδοσία του Βασίλη ξεσήκωσε το κοινό στο Twitter - H oριστική ρήξη και οι 6 υποψήφιοι

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η προδοσία του Βασίλη ξεσήκωσε το κοινό στο Twitter - H oριστική ρήξη και οι 6 υποψήφιοι

'Εγινε του...ανανά και οι κριτές απογοητεύτηκαν από τις προσπάθειες των παικτών.

Λόγω ηλικίας ή λόγω κακής στρατηγικής, ο Βασίλης έκανε χθες στο MasterChef ένα ασυγχώρητο λάθος προς τη Φανή και ξέχασε πως εκείνη τον είχε βοηθήσει και το κοινό δεν του το συγχώρεσε στο Twitter. Ο Γιάννος κέρδισε την κάρτα ασυλίας και όλοι φοβούνται ότι θα βοηθήσει τον Δημήτρη, ενώ έχουμε 6 υποψήφιους προς αποχώρηση γιατί οι κριτές απογοητεύτηκαν από τις προσπάθειες τους.


https://www.instagram.com/p/CbGMHmdqUmd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν βλέπονταν και δεν τρώγονταν

'Ηρωες για μία ακόμη φορά οι κριτές που κλήθηκαν να δοκιμάσουν αταίριαστα πιάτα στην δοκιμασία για την ασυλία. Μα είναι δυνατόν να φας ταραμά με ανανά; Είχε προηγηθεί η νίκη του Βασίλη στο mystery box που του έδωσε το πλεονέκτημα να μοιράσει στους συμπαίκτες του, χρόνο για να μαγειρέψουν, άλλοι ωμό, άλλοι αποξηραμένο, άλλα ζαχαρωμένο ανανά. Σε άλλους έδωσε 60 λεπτά και σε άλλους 40. Σε αυτά τα 40 λεπτά, ήταν και η Φανή, η οποία εντυπωσιάστηκε από την κίνησή του, ενώ εκείνη τον είχε βοηθήσει δίνοντας του την κάρτα ασυλίας, σε μία κρίσιμη φάση του διαγωνισμού. Εκείνος κάτι ψέλλισε πως ήθελε να της δώσει πλεονέκτημα και εκείνη βρέθηκε στις υποψήφιες προς αποχώρηση. Φυσικά εντυπωσιάστηκε με την συμπεριφορά του και όπως είπε, ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εκείνη. Η ρήξη στη σχέση τους φαίνεται να είναι οριστική και όλο το φταίξιμο για το κοινό στο Twitter, ανήκει αποκλειστικά στον Βασίλη.



Οι 6 υποψήφιοι προς αποχώρηση θα αγωνιστούν σήμερα και όλοι περιμένουν τις κινήσεις του Γιάννου. Θα δώσει την κάρτα ασυλίας και πως θα ορίσει την ομαδική στη συνέχεια; Ο παίκτης έχει δείξει πια, ότι είναι αρκετά εγωιστής και δεν πρόκειται να βοηθήσει κανέναν πλην του εαυτού του. Τουλάχιστον το λέει πια ανοικτά και ξεκάθαρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η άβολη στιγμή που ο Δημήτρης από MasteChef υπερηφανεύτηκε για τους 18 αρραβώνες στον Κουτσόπουλο

MasterChef: Η Βασιλική αποχώρησε αλλά ο Γιάννος «δικάστηκε» από το κοινό στο Twitter

MasterChef: Το κοινό στο Twitter υποκλίθηκε στην Βασιλική που αυτοπροτάθηκε για αποχώρηση