Σωτήρης Κοντιζάς: Η κορούλα του μεγάλωσε και ψαχουλεύει... σακούλες! Το super cute Insta story

Ιωάννα Τζανή
Σωτήρης Κοντιζάς: Η κορούλα του μεγάλωσε και ψαχουλεύει... σακούλες! Το super cute Insta story

Η μικρή κόρη του Σωτήρη Κοντιζά είναι αξιολάτρευτη!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας μπαμπάς που όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά του, καθώς πέρα από κριτής στο MasterChef, είναι και επιχειρηματίας, βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά του.

Ο διάσημος σεφ λατρεύει να μοιράζεται με τους followers του στο Instagram στιγμές με τα τρία του παιδιά και η αλήθεια είναι ότι κάθε φωτογραφία που ανεβάζει είναι μοναδική και ξετρελαίνει τους ακολούθους του!


https://www.instagram.com/p/BorW1LHDEDr

3933 SOTIRIS KONTIZAS 922020 n89

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε κοινή έξοδο με τον αδερφό του: Η ομοιότητα που έχουν

Η τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή κόρη του

Το απόγευμα της Παρασκευής (21/1/21), ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε ένα πολύ γλυκό και τρυφερό Insta story, που πραγματικά μας συγκίνησε και αυτό που παρατηρήσαμε κατευθείαν είναι το πόσο πολύ μεγάλωσε η μόλις 14 μηνών κόρη του.

Η κόρη του διάσημου σεφ και της συζύγου του, Δέσποινας, απαθανατίστηκε να ψαχουλεύει τη σακούλα με τα ψώνια για το σπίτι και πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις!

kontizas paidi

«Ο μικρός βοηθός της μαμάς», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Η γνωριμία με την Ελληνοϊταλίδα σύζυγό του

Ο κριτής του πιο δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα, η οποία έχει καταγωγή από την Ιταλία, και μαζί έχουν αποκτήσει, εκτός από την ενός ετούς κόρη τους, δύο ακόμη παιδάκια, την Αριάννα-Τσιχίρο και τον Κένζι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωής του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, της έδωσα το τηλέφωνό μου. Μετά από ένα ταξίδι το κατάλαβα – όπως και εκείνη, απ’ ό,τι μου είπε έπειτα από μια συζήτησή μας».



Και συνέχισε:

«Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί και αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δύο εβδομάδες, όπου περάσαμε υπέροχα. Είχαμε κλείσει πού θα μείνουμε μόνο για τα δύο πρώτα βράδια και τις επόμενες δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε το πρόγραμμα μέρα με τη μέρα. Όταν περνάς καλά με τον άλλο σε τέτοιες συνθήκες, καταλαβαίνεις πως κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος».

Cover photo: @scontizas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef 5: Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε trend στο Twitter και τα σχόλια είναι επικά (photos)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε 3η φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας