Ένα βήμα πριν το μεγάλο "ναι" η Χριστίνα Λαμπίρη

Ένα βήμα πριν το μεγάλο "ναι" η Χριστίνα Λαμπίρη

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για ένα τηλεοπτικό πρόσωπο να δέχεται το τέλος της εκπομπής του μετά απο εννέα χρόνια. Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι έτοιμη να αναλάβει πόστο διοικητικό και μάλιστα με μεγάλες ευθύνες στον τομέα της ενημέρωσης.

Όπως γράφει η Espresso του Σαββάτου μια πρόταση - έκπληξη περίμενε την Χριστίνα Λαμπίρη όσο η ίδια έλειπε μαζί με το σύζυγό της στις καλοκαιρινές της διακοπές. Συγκεκριμένα το κανάλι προτείνει στην παρουσιάστρια τη θέση της υπεύθυνης όλων των ενημερωτικών εκπομπών. Κάτι που αν υλοποιήσει και δεχτεί θα είναι μια μεγάλη πρόκληση πίσω απο τις κάμερες.

Αν η Χριστίνα Λαμπίρη δεχτεί τις νέες της αρμοδιότητες, θα πάρει τη θέση της Μάρθας Λογοθέτου, η οποία με τη σειρά της θα αναλάβει διευθύντρια παραγωγής μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Φλωριώτη που συγκλόνισε την οικογένεια του Star. Η προαγωγή της παρουσιάστριας ήταν τα καλά νέα για εκείνη. Τα άσχημα μαντάτα είναι ότι το "Super Star" ολοκληρώνει την σχεδόν δεκάχρονη τηλεοπτική του διαδρομή και τη θέση του θα πάρει ένα πρόγραμμα νεανικό και με αρκετές δόσεις gossip. Η Νικολέττα Ράλλη από το MAD, φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τα πρώτα της δοκιμαστικά και έχει υπογράψει με το κανάλι ενώ στο πλευρό της, όπως όλα δείχνουν θα βρεθούν ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Στάθης Παπούλιας.

Να προσθέσουμε πως στις υποχρεώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη που βλέπει να υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις φέτος, είναι και η παρουσίαση ενός δελτίου ειδήσεων ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα.