Η Diane Kruger έφτασε στα άκρα για να προστατέψει την κόρη της

Ιωάννα Τζανή
Η Diane Kruger έφτασε στα άκρα για να προστατέψει την κόρη της

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «σχεδόν χτύπησε» φωτογράφους που προσπάθησαν να απαθανατίσουν το παιδί της.

Η Diane Kruger είναι μια υπερπροστατευτική μητέρα που όταν πρόκεται για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια της κόρης της, ξεχνάει τις... ευγένειες. Μάλιστα, έχει φτάσει στο σημείο μέχρι και να επιτεθεί σε παπαράτσι που έκαναν το... τραγικό λάθος να προσπαθήσουν να απαθανατίσουν το πρόσωπο της μικρής της.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Sunday Times, η 45χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «σχεδόν χτύπησε» παπαράτσι δημόσια, όταν προσπάθησαν να τραβήξουν φωτογραφίες της τρίχρονης κόρης της. «Το μισώ και με τρελαίνει», είπε χαρακτηριστικά η Kruger.

Και συμπλήρωσε:

«Όταν είμαι με το παιδί μου και το φωτογραφίζουν, σχεδόν έχω χτυπήσει παπαράτσι. Αν τους δω και είναι αρκετά γενναίοι για να μην φύγουν, 100% είμαι αυτή η τρελή κυρία που φωνάζει στο δρόμο».

https://www.instagram.com/p/B6yGJgWDovD

Η Kruger και το Reedus κρατούν την οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Diane Kruger έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον επίσης ηθοποιό και αρραβωνιαστικό της, Norman Reedus, τον Νοέμβριο του 2018. Το ζευγάρι κρατούσε κρυφή την ταυτότητα του παιδιού του μέχρι τη γέννησή του, ενώ δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομα της κόρης τους, αλλά ούτε και το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/CZlmjAQFwD0

Το 2019, η Kruger και o Reedus ζήτησαν από τους χρήστες του Instagram να σεβαστούν την ιδιωτικότητα τς κόρης τους και να μην αναδημοσιεύσουν (και αν το έχουν ήδη κάνει, να τις διαγράψουν) φωτογραφίες της, οι οποίες μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει χωρίς την άδειά τους.

«Αγαπητοί θαυμαστές, αγαπητοί μη θαυμαστές, αγαπητοί παπαράτσι και όποιος έχει συνείδηση. Μας έκαναν tag σε αυτές τις φωτογραφίες των παπαράτσι με εμένα και την κόρη μας. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χωρίς τη συγκατάθεσή μας και εκθέτουν ένα ευάλωτο και αθώο μωρό. Αν και καταλαβαίνουμε ότι μερικοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν μια φωτογραφία της κόρης μας, εμείς ως γονείς δε θέλουμε τίποτα άλλο από το να της επιτρέψουμε να μεγαλώσει με ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Παρακαλώ μπείτε στη θέση μας. Είμαστε ακριβώς όπως κάθε γονέας που θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», έγραψε τότε η Diane Kruger στο Instagram.

Πηγή φωτογραφιών: @dianekruger