Η ανάρτηση του γιου της Αγγελικής Νικολούλη θα πρέπει να την κάνει περήφανη ως μαμά

Κατερίνα Μπούσιου

Είπε μία μεγάλη και πικρή αλήθεια για την μητέρα του, ο Κωνσταντίνος Μουσούλης. 

Για σχεδόν 3 δεκαετίες, έχουμε ταυτιστεί με την τηλεοπτική φυσιογνωμία της Αγγελικής Νικολούλη. Εξάλλου είναι η γυναίκα παρουσιάστρια με την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και η δημοσιογράφος με τις επιτυχίες της στην έρευνα, να γίνονται ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες. Για τα social media και το Twitter είναι χαϊδευτικά η «Αγγέλω», για τους δικούς της όμως ανθρώπους είναι η Αγγελική, η οποία ζει μία πολύ δύσκολη συνθήκη στην ζωή της. Η πρόσφατη ανάρτηση του γιου της Κωνσταντίνου, είναι αποκαλυπτική, έως και συγκινητική για το τίμημα της επιτυχίας της.

«Με έχουν απειλήσει με όπλο ενώ κρατούσα τον γιο μου αγκαλιά»

Η υπόθεση της Πάτρας, εδώ και σχεδόν 2 μήνες, έχει εξελιχθεί και σε ένα προσωπικό επαγγελματικό στοίχημα για την γνωστή δημοσιογράφο. Θέλει, όπως πάντα, να φτάσει στο τέλος. Στην λύση του μυστηρίου. Η Αγγελική Νικολούλη, δουλεύει μέρα και νύχτα, όπως κάνει πάντα. Αυτό είναι όμως και αρκετά ψυχοφθόρο για εκείνη, όπως αποκάλυψε και ο μοναχογιός της, Κωνσταντίνος Μουσούλης, ο οποίος είναι και σκηνοθέτης.

Και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα». Η εκπομπή της, την περασμένη Παρασκευή και πριν η ίδια αποχαιρετήσει το κοινό της, έκλεισε με την φωνούλα της Τζωρτζίνας και την φράση «Νίκησα», που έκανε όλους μας να δακρύσουμε.

Η δημοσιογράφος είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν σε συνέντευξή της πως δεν μπορεί να ησυχάσει σε μία υπόθεση αν δεν βρει την αλήθεια. Και όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά. Εάν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό. Όμως συνεχίζω».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης