Φως στο Τούνελ: Η δήλωση της Ρούλας για την Ίριδα και η υποστήριξη του Μάνου εξόργισαν το Twitter

Νατάσσα Σχοινά
Φως στο Τούνελ: Η δήλωση της Ρούλας για την Ίριδα και η υποστήριξη του Μάνου εξόργισαν το Twitter

Τα σποτ του «Φως στο Τούνελ» για την εκπομπή της Παρασκευής 15 Απριλίου έκαναν το κοινό να νευριάσει για μία ακόμα φορά.

Δύο μέρες μας χωρίζουν από το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Η υπόθεση της Πάτρας έχει συνταράξει τη χώρα που στέκει σοκαρισμένη να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Στην παρούσα φάση, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη και κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελία. Την Παρασκευή 8 Απριλίου, το κοινό είδε τον πατέρα των παιδιών στην Πάτρα να μιλάει στη Νικολούλη, αλλά, καθώς φάνηκε εκ του αποτελέσματος, η πλειοψηφία των θεατών δεν πείστηκε με πληθώρα σχολίων να φτάνει στα social media.

Φως στο Τούνελ: Ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη - «Θέλω μισή ώρα στο κελί με τη Ρούλα»

Οι νέες αναρτήσεις του «Φως στο Τούνελ» για την εκπομπή της Παρασκευής 15 Απριλίου

Αργά την Τρίτη (12/4) στον λογαριασμό της εκπομπής ανέβηκαν δύο αναρτήσεις. Η μία έδειχνε τον Δασκαλάκη στη συνέντευξή του στη Νικολούλη, όπου η δημοσιογράφος αγανάκτησε με την παρουσίαση της εικόνας της Ρούλας σαν να είναι «Αγία». Λίγο μετά, μάλιστα, ακολούθησε και η δήλωση της Πισπιρίγκου ότι έχει την υποστήριξη από τον άντρα της αλλά και η πεποίθησή της πως «τα πάντα ανιχνεύονται».

https://www.instagram.com/p/CcQbTu7AM-n

Η δεύτερη ανάρτηση σε μορφή story έστρεψε την προσοχή στην Ίριδα, το μωρό της οικογένειας, και στην ώρα που ισχυρίστηκε η Πισπιρίγκου πως άφησε την τελευταία της πνοή, με τη δημοσιογράφο να ακούγεται πως δυσπιστεί.

«Αγγελική Νικολούλη: Πότε πιστεύεις ότι μπορεί να πέθανε το μωρό;

Ρούλα Πισπιρίγκου: 8-9 το πρωί.

Αγγελική Νικολούλη: Όταν το πήγατε εκεί, λογικά, πρέπει να σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μη σας είπαν.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, όχι. Η ιατροδικαστής το είπε.

Αγγελική Νικολούλη: Η ιατροδικαστής τι σας είπε εσάς;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είναι μεταξύ εμού και της ιατροδικαστού.

Αγγελική Νικολούλη: Και τι είπε; Ότι γύρω στις 8 με 9 βλέπει;

Ρούλα Πισπιρίγκου: (καταφατικό επιφώνημα)

Αγγελική Νικολούλη: Μάλιστα. Για το μωρό λες;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ναι, για το μωρό, για το μωρό», ακούστηκε στο τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» για την επόμενη εκπομπή, κάτι που πιθανώς σημαίνει ότι η δημοσιογράφος πρόκειται να φέρει στοιχεία για τον θάνατο του μικρότερου παιδιού της οικογένειας.

Τις αναρτήσεις παρακολούθησαν οι θεατές που στράφηκαν στο Twitter για να αφήσουν τα δικά τους σχόλια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.