Φως στο Τούνελ: Το νέο σποτ με το πάρτι γενεθλίων και η αγανάκτηση στο Twitter

Φως στο Τούνελ: Το νέο σποτ με το πάρτι γενεθλίων και η αγανάκτηση στο Twitter

Ένα προς ένα, τα σποτ για την εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη είναι ανατριχιαστικά.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες την υπόθεση της Πάτρας. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα «χάθηκαν», ενώ για τον θάνατο της τελευταίας ήδη είναι κατηγορούμενη η μαμά των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο κόσμος έχει θυμό μέσα του. Για την απόδοση δικαιοσύνης για αυτά τα παιδιά. Και την ώρα που τα συναισθήματα συγκεντρώνονται, νέα σποτ για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το νέο βίντεο δείχνει ένα πάρτι γενεθλίων. Το τραγούδι για τα χρόνια πολλά παίζει στο παρασκήνιο, όσο μία τούρτα φαίνεται στο πλάνο. Λίγο μετά, παίζει η διαφήμιση της εκπομπής και η υπενθύμιση του ραντεβού της Παρασκευής, καθώς και μία φωτογραφία που προαναγγέλλει μία συνέντευξη - μυστήριο. Και όπως αποκαλύφθηκε τελικά πρόκειται για συνέντευξη με τον Μάνο Δασκαλάκη.



fos sto tounel twitter10

Το προηγούμενο σποτ

Σε προηγούμενο σποτ, υπάρχει μία συνομιλία μεταξύ της Αγγελικής Νικολούλη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην οποία η δημοσιογράφος επισημαίνει στη μητέρα της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας πως κάθε φορά που έφευγε ο Μάνος Δασκαλάκης, κάποιο από τα παιδιά πάθαινε κάτι. Το τρέιλερ είναι βασισμένο στη συνομιλία που είχε η Νικολούλη με την Πισπιρίγκου, η οποία έπαιξε στην εκπομπή της Πρωταπριλιάς.



Σήμερα, Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, αναμένεται να καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης ενώπιον της 18ης ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Οι έντονες αντιδράσεις στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter έχουν πλέον αγανακτήσει. Οι εξελίξεις που έρχονται στην επιφάνεια έχουν προκαλέσει μία κοινή δημόσια γνώμη που δεν αντέχει πλέον και περιμένει να λυθεί συνολικά η υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις στο τι συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που έφτασαν στη διάσημη πλατφόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φως στο Τούνελ: Νο1 στο Twitter με τις αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ξάγρυπνοι όλοι

Το νέο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη: Η αντίδραση του Twitter στην προφυλάκιση της Ρούλας