Η Super Star της Σερβίας έρχεται στην Ελλάδα

Η Super Star της Σερβίας έρχεται στην Ελλάδα

Η Οlja είναι μια κοπέλα που στη χώρα της διαγράφει μια πορεία με μεγάλη καταξίωση. Η πρόταση απο την Ελλάδα να φωτογραφηθεί σε μεγάλο μηνιαίο περιοδικό του Οκτωβρίου ήταν άκρως δελεαστική.

Το όνομά της είναι Olja Crnogorac. Είναι το νούμερο ένα στην Σερβία και πλέον οι πόρτες της Ελλάδας ανοίγουν διάπλατα. Το σέξι κορίτσι έχει δεχτεί πρόταση να φωτογραφηθεί για γνωστό ανδρικό περιοδικό έναντι 50.000 ευρώ.

Η απάντησή της ήταν θετική, γι' αυτό και τον Οκτώβριο θα επισκεφτεί τη χώρα μας. Η Olja είναι μόλις 25 ετών και στη Σερβία εκτός από επιλεκτικές δουλειές στο μόντελινγκ, διατηρεί μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές με 65% τηλεθέαση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας επιβεβαίωσε αυτή την είδηση. «Αγαπώ την Ελλάδα. Την έχω επισκεφτεί μόνο ως τουρίστρια. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο του μάνατζερ μου και μου έγινε η πρόταση ένιωσα έκπληξη. Είναι κάτι που σκέφτηκα με πολύ προσοχή και αν όλα πάνε καλά θα έρθω στην χώρα σας και χαίρομαι που θα με γνωρίζουν και οι 'Ελληνες».

Η νεαρή κοπέλα είναι για τη Σερβία κάτι ανάλογο όπως η Κάτια Ζυγούλη όσο αφορά στη μόδα και η Ελένη Μενεγάκη όσνο αφορά στην τηλεόραση. Έχει δικό της επιτελείο που κλείνει όλα της τα ραντεβού και τις φωτογραφήσεις που κάνει. Στην εκπομπή της έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα της αγοράς από το πεντάγραμμο αλλά και την τηλεόραση.