Λαμπερά βαφτίσια με εμφάνιση έκπληξη από Σχοινά-Γαρμπή

Λαμπερά βαφτίσια με εμφάνιση έκπληξη από Σχοινά-Γαρμπή

Ο φετινός χειμώνας αναμένεται να είναι ζεστός στο Dome στην Πολιτεία και μια μικρή γεύση πήραμε χθες το μεσημέρι που ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Σκιαδόπουλος βάφτισε τον γιό του και πολλά αγαπημένα πρόσωπα που θα συνεργαστεί φέτος έδωσαν το παρόν.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Σκιαδόπουλος στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη βάπτισε μαζί με την γυναίκα του Λάνα τον μικρό Μάξιμο και το παρών έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα της showbiz.

Ο Διονύσης Σχοινάς με καλοκαιρινό στυλ μαζί με την ανανεωμένη Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους έδωσαν ευχές στο ζευγάρι για τον γιό τους και τα φλάς των φωτογράφων άστραψαν. Επίσης είδαμε τον Γρηγόρη Πετράκο -με εντυπωσιακή συνοδό- και τον Στέφανο Κόκκαλη που θα είναι μαζί φέτος στο Dome σε μουσικά event έχοντας και την Κωνσταντίνα στην παρέα τους. Η Ράνια Κωστάκη (γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός) ο Παύλος Χριστοδούλου (στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας) μαζί με 150 άτομα δεξιώθηκαν στην πολιτεία στο μαγαζί του γνωστού επιχειρηματία.

Οι πνευματικοί γονείς του μικρού Μάξιμου Κώστας και Ευαγγελία μοίρασαν άφθονα χαμόγελα και δώρα στα μικρά παιδιά που είχαν γεμίσει ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε στηθεί για να παίζουν μακριά απο τους γονείς τους. Στην διασκέδαση του κόσμου βοήθησε ο μετρ του πιάνου και γνωστός μουσικός Στέφανος Κόκκαλης που και την φωτεινή σεζόν θα είναι στομ πλάι της Ελένης Μενεγάκη και του Λάκη Λαζόπουλου. Αργύρη και Λάνα να σας ζήσει. Να πούμε οτι οι φωτογραφίες που σας δείχνουμε αποκλειστικά απο το Queen σήμερα είναι μια ευγενική παραχώρηση της οικογένειας Σκιαδόπουλου που διατηρεί άψογες σχέσεις με την οικογένεια Γιαννακόπουλου.