Σοφία Αλιμπέρτη: Η έντονη συγκίνηση σε συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

Ο Good Job Nicky εμφανίστηκε στη σκηνή του φεστιβάλ SNF Nostos και η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η καριέρα του Good Job Nicky πάει από το καλό στο καλύτερο με τον 25χρονο να πραγματοποιεί ολοένα και περισσότερες εμφανίσεις κάνοντας περήφανους τους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο – κατά κόσμον- Νικόλας Βαρθακούρης αυτήν τη φορά βρέθηκε on stage στο φεστιβάλ SNF Nostos και τραγούδησε, με τον αδελφό του, Μιχαήλ-Άγγελο και τη μητέρα τους να βρίσκονται ανάμεσα στο κοινό και να τον χειροκροτούν. Η μαμά Σοφία Αλιμπέρτη, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνησή της βλέποντας τον γιο της να τραγουδά on stage.

«Come Home»: Όταν ένα υπέροχο electropop τραγούδι μετατρέπεται σε fashion catwalk

Το βίντεο και η έντονη συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη

Στη σκηνή του SNF Nostos τραγούδησε χθες ο Good Job Nicky με τον αδελφό του, Μιχαήλ-Άγγελο Βαρθακούρη να τον τραβά βίντεο. Όχι, όμως, απλά ένα βίντεο. Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη τράβηξε τη στιγμή που ο αδελφός του τραγουδούσε το τραγούδι του «Come Home» και τον στίχο Momma (aka μαμά) χαρίζοντας το μεγαλύτερο χαμόγελό του στη μητέρα τους.

Κι εκεί ήταν που η Σοφία Αλιμπέρτη δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνηση και περηφάνια μαζί σφίγγοντας τα μάτια της. Το βίντεο τα λέει όλα! Μετά το τέλος της συναυλίας, μάλιστα, ο Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης απαθανάτισε τον Good Job Nicky με τη μητέρα τους να περπατούν χέρι-χέρι.

«Θέλω να δουλέψω στο εξωτερικό»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2Night Show, ο Good Job Nicky μίλησε για τη μουσική του και το γεγονός ότι θέλει να δουλέψει στο εξωτερικό, ενώ αποκάλυψε ότι αγαπά τη συντροφικότητα.

«Μου έχει γίνει πρόταση να δουλέψω στα μπουζούκια, αλλά δεν θέλω με τίποτα. Όσα λεφτά και να μου έδιναν. Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει. Θα ήθελα να πάω στο εξωτερικό, ελπίζω να τα καταφέρω», ανέφερε αρχικά ο Good Job Nicky.

Και συνέχισε: «Θέλω πολύ να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, είμαι της σχέσης, Θέλω να κάνω σαν τρελός οικογένεια, αυτά είναι τα δυο μου όνειρα, να κάνω οικογένεια και καριέρα. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, όλοι όσοι με προσεγγίζουν κάνουν συζήτηση με τον Νικόλα και όχι με τον Good Job Nicky, αυτό είναι η μεγαλύτερή μου νίκη».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης