«Come Home»: Όταν ένα υπέροχο electropop τραγούδι μετατρέπεται σε fashion catwalk

Διονυσία Καλαποθαράκου
«Come Home»: Όταν ένα υπέροχο electropop τραγούδι μετατρέπεται σε fashion catwalk

Tα ρούχα που φοράει ο «Good Job Nicky» στο νέο του video clip αξίζουν από μόνα τους ειδική μνεία.

Ο 25χρονος καλλιτέχνης-φαινόμενο, «Good Job Nicky, που με το ντεμπούτο του «January 8th» από την Cobalt Music, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views κι από τότε κάθε μήνα κυκλοφορεί το ένα viral video μετά το άλλο, ήρθε η ώρα να αποκαλύψει και το πέμπτο τραγούδι της οραματικής πορείας του, το λυρικά απόκοσμο αριστούργημα, «Cοme Home».



good job nicky Ηρακλής 2

Το video clip δεν θα μπορούσε να μην είναι το ίδιο ατμοσφαιρικό όσο ο ήχος και ο στίχος του. Ένα νυχτερινό fashion catwalk στους έρημους δρόμους του αθηναϊκού downtown, δύο αγόρια που εναλλάσσουν τα τελευταία street wear trends σε μία δυστοπική, έρημη πόλη όπου του ενώνει μόνο η μουσική και το στυλ τους. Ο «Good Job Nicky» μοιράζεται «τη σκηνή» αυτού του ιδιότυπου catwalk μαζί με το πιο hot μοντέλο στην Ελλάδα, τον νικητή του GNTM, Ηρακλη Τσουζίνοβ. Oι δυο τους, κάτω από την ενδυματολογική κατεύθυνση που τους έδωσε η Μαρία Τρουμπούκη, φοράνε κομμάτια από τις τελευταίες συλλογές Οίκων όπως Comme Des Garcons, Junya Watanabe και Maison Margiela κάνοντάς μας να μην ξέρουμε που να εστιάσουμε πρώτα την προσοχή μας, στο τραγούδι ή στο styling.

To δεύτερο, όπως θα δεις αναλυτικά με όλα τα looks από το τραγούδι και στην παρακάτω gallery, λειτουργεί υποστηρικτικά στο πρώτο «ολοκληρώνοντας» αυτήν την οπτικοακουστική διήγηση με τον πιο fashionable τρόπο. Οι άδειοι δρόμοι της Αθηνάς ξαφνικά απέκτησαν ζωή, αισθητική και cool ήχο.

Info: Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Σταματιάδης // Επιμέλεια: Μιχάλης Παπανικολάου // Styling: Μαρία Τρουμπούκη // Grooming: Maria Vez