Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Η σπάνια εμφάνιση στην συναυλία του πατέρα του Γιάννη πάριου

Πατούλια Κατερίνα
Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Η σπάνια εμφάνιση στην συναυλία του πατέρα του Γιάννη πάριου

Ο φακός εντόπισε τον μεγάλο γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη στο Άλσος.

Ο Mιχαήλ Αγγελος είναι ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη και ασχολείται με την φωτογραφία.

Μικρότερος αδερφός του είναι ο Νικόλας Βαρθακούρης που κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι ως Good Job Nicky.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης έκανε τις σπουδές του στη σκηνοθεσία, ασχολείται με τη φωτογραφία και έδωσε το παρόν και στη συναυλία του πατέρα του Γιάννη Πάριου στο Άλσος.

Η σπάνια εμφάνιση:

Ο 27χρονος εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό όσο παρακολουθούσε τον Γιάννη πάριο on stage και εννοείται πως έκανε και stories στο Instagram τη στιγμή που πατέρας του τραγουδούσε.

Η καλλιτεχνική φύση του Μιχαήλ Άγγελου:


https://www.instagram.com/p/B2l7V2tIJgH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα καλοκαίρια του, ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, τα περνάει στην Πάρο, στο αγαπημένο του νησί ενώ ο μικρός αδερφός του, σε συνέντευξή του είχε αποθεώσει τον Μιχαήλ:

«Ό,τι έκανε ο αδερφός μου, το θεωρούσα cool. Δεν έχω καλύτερο φίλο στη ζωή μου από τον αδερφό μου τον Μιχαήλ. Δεν τον αλλάζω με τίποτα. Δεν έχω κάποιον άλλο αντίστοιχο με τον Μιχαήλ στη ζωή μου. Τον θαυμάζω. Είναι ένα λαμπρό, εκπληκτικό και πολύπλευρο μυαλό, που μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει. Μπορεί να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώο που λένε, κυριολεκτικά.



Ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου είναι ο αδερφός μου ο Μιχαήλ. Έχω τεράστια αδυναμία στη μητέρα μου, αλλά και όλη η οικογένειά μου είναι σημαντική για μένα».

Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μία αρκετά σπάνια βραδινή εμφάνιση

Ο ίδιος ο Μιχαήλ αποφεύγει πάντως τις δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις και δουλειά του στο Instagram από τις φωτογραφίες που τραβά.

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές.

Την πρώτη φορά με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω