Ashton Kutcher: Η αποκάλυψη για την σπάνια ασθένεια που του στέρησε ακοή και όραση

Τσακιρίδου Χριστίνα

Ο 44χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα.

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προέβη ο Ashton Kutcher. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην εκπομπή« Running Wild with Bear Grylls: The Challenge appearance» και έφερε στο φως πληροφορίες για το αυτοάνοσο νόσημα που επηρέασε την ακοή, την όραση και το περπάτημά του.

Το αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας του Ashton Kutcher

«Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», δήλωσε ο 44χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης, τονίζοντας ότι χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν πλήρως οι αισθήσεις του και να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Η αγγειίτιδα είναι μια πολύ σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα περιορισμένη ροή αίματος, σύμφωνα με την κλινική Mayo. Υπάρχουν πολλοί τύποι αγγειίτιδας, αλλά οι περισσότεροι επηρεάζουν τουλάχιστον ένα όργανο.

Ashton Kutcher-Mila Kunis: H αρετουσάριστη φωτό και το φιλί τους, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

«Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός», τόνισε o Αμερικανός ηθοποιός.

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, ο Αshton Kutcher τονίζει ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία και την ευτυχία του.

«Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;», ανέφερε.

O Ashton Kutcher και η Mila Kunis συγκέντρωσαν 30 εκατομμύρια για την Ουκρανία

Το ζευγάρι ξεκίνησε την καμπάνια με μια δική τους δωρεά 3 εκατομμυρίων δολαρίων με στόχο να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια.

Άκρως ευαισθητοποιημένοι με τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ο Ashton Kutcher και η σύζυγός του, Mila Kunis. Οι ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες μια προσπάθεια με στόχο να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια τα οποία θα προσφερθούν στους πληγέντες του πολέμου. Η 38χρονη ηθοποιός έχει γεννηθεί στο Τσερνίβτσι της Ουκρανίας και δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όλο αυτό που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας.

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher αποκάλυψαν ότι πέτυχαν τον στόχο τους να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια για να ανακουφίσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της προσπάθειάς τους, οι ηθοποιοί συγκέντρωσαν το επιθυμητό ποσό και είναι πολύ χαρούμενοι γι' αυτό.

«Θέλουμε απλώς να πούμε ότι πετύχαμε τον στόχο μας», είπε η Mila Kunis on camera προτού ο Ashton προσθέσει: «Συγκεντρώθηκαν πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια».

Πηγή κεντρικής: getty

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης