Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher κατάφεραν να συγκέντρωσουν 30 εκατομμύρια για την Ουκρανία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher κατάφεραν να συγκέντρωσουν 30 εκατομμύρια για την Ουκρανία

Το ζευγάρι ξεκίνησε την καμπάνια με μια δική τους δωρεά 3 εκατομμυρίων δολαρίων με στόχο να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια.

Άκρως ευαισθητοποιημένοι με τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ο Ashton Kutcher και η σύζυγός του, Mila Kunis. Οι ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες μια προσπάθεια με στόχο να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια τα οποία θα προσφερθούν στους πληγέντες του πολέμου. Η 38χρονη ηθοποιός έχει γεννηθεί στο Τσερνίβτσι της Ουκρανίας και δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όλο αυτό που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας.

O Ashton Kutcher και η Mila Kunis συγκέντρωσαν 30 εκατομμύρια για την Ουκρανία

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher αποκάλυψαν ότι πέτυχαν τον στόχο τους να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια για να ανακουφίσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της προσπάθειάς τους, οι ηθοποιοί συγκέντρωσαν το επιθυμητό ποσό και είναι πολύ χαρούμενοι γι' αυτό.

«Θέλουμε απλώς να πούμε ότι πετύχαμε τον στόχο μας», είπε η Mila Kunis on camera προτού ο Ashton προσθέσει: «Συγκεντρώθηκαν πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια».

https://www.instagram.com/tv/CbNncvNFCMX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η έκκληση της Mila Kunis και του Ashton Kutcher

Οι δυο ηθοποιοί ξεκίνησαν την καμπάνια στις 4 Μαρτίου με μια δική τους δωρεά ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.instagram.com/tv/CaqQZ-clv8u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ο στόχος μας είναι 30 εκατομμύρια δολάρια και θα φτάσουμε εκεί», είχε δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Ashton Kutcher. «Αλλά θέλουμε να πούμε ευχαριστώ στους 56.000 από εσάς που μπορέσατε να δωρίσετε και μας υποστηρίξετε. Είτε ήταν τα $5, $10, $1000, ό,τι κι αν ήταν, σημαίνει τόσα πολλά για εμάς», πρόσθεσε η Μila Kunis.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει την προσπάθεια μέσω της σελίδας GoFundMe. Ο έρανος ωφελεί τη Flexport, για την οποία ο Άστον Κούτσερ λέει ότι ήδη «παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια» σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, και την Airbnb, η οποία «υποδέχεται ήδη πρόσφυγες».

«Γεννήθηκα στο Τσερνίβτσι της Ουκρανίας το 1983. Ήρθα στην Αμερική το 1991. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανίδα» ξεκίνησε λέγοντας η Mila Kunis. «Περήφανη Αμερικανίδα. Αγαπώ όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου. Αλλά σήμερα, δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που είμαι Ουκρανή», πρόσθεσε.

Το διάσημο ζευγάρι συνέχισε να μιλά on camer συζητώντας τις ενέργειες που κάνουν για να στηρίξουν τους πρόσφυγες από τον πόλεμο, τις οποίες περιέγραψαν επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ενώ γινόμαστε μάρτυρες της γενναιότητας των Ουκρανών, γινόμαστε επίσης μάρτυρες για το αφάνταστο βάρος αυτών που επέλεξαν την ασφάλεια».

«Μέσω του GoFundMe, αυτός ο έρανος θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις προσπάθειες προσφυγικής και ανθρωπιστικής βοήθειας. Το ταμείο θα ωφελήσει τα Flexport.org και Airbnb.org, δύο οργανώσεις που συμμετέχουν ενεργά παρέχοντας άμεση βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται περισσότερο», αναφέρει η λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε ο Ashton Kutcher στο Intagram.

«Το Flexport.org οργανώνει αποστολές προμηθειών βοήθειας σε χώρους προσφύγων στην Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία και τη Μολδαβία. Το Airbnb.org παρέχει δωρεάν, βραχυπρόθεσμη στέγαση σε πρόσφυγες που φεύγουν από την Ουκρανία. Το να είσαι με το πλευρό της Ουκρανίας σημαίνει να στηρίζεις τους Ουκρανούς», ανέφεραν οι ηθοποιοί.

Η Μila Kunis αποκάλυψε πώς έφτασε δύο φορές στο νοσοκομείο με τον Ashton Kutcher

Πηγή κεντρικής: aplusk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: