Ashton Kutcher και Mila Kunis δωρίζουν 3 εκατομμύρια δολάρια για τα θύματα της Ουκρανίας

Κατερίνα Μπούσιου
Ashton Kutcher και Mila Kunis δωρίζουν 3 εκατομμύρια δολάρια για τα θύματα της Ουκρανίας

«Είμαι περήφανη που είμαι Ουκρανή» δήλωσε η Kunis στο video όπου ανακοινώνει με τον σύζυγό της την μεγάλη δωρεά στον Ουκρανικό λαό. 

Στην μεγάλη πλέον κατηγορία των celebrities που στηρίζουν έμπρακτα τον Ουκρανικό λαό και τους χιλιάδες πρόσφυγες μετά την ρωσική εισβολή στη χώρα, προστέθηκαν και η Mila Kunis με τον σύζυγό της Αshton Kutcher, oι οποίοι σε ένα video που ανήρτησαν στο Instagram, ανακοινώνουν την μεγάλη τους δωρεά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσουν στη συνέχεια όσους τους έχουν ανάγκη.



«Είμαι περήφανη που είμαι Ουκρανή»

Η Kunis μιλά με συγκίνηση και λόγω της Ουκρανικής της καταγωγής, για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε: «Γεννήθηκα στο Τσερνίβτσι της Ουκρανίας το 1983. Ήρθα στην Αμερική το 1991. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανίδα. Περήφανη Αμερικανίδα. Αγαπώ όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου. Αλλά σήμερα, δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που είμαι Ουκρανή. Ο Ashton και εγώ αποφασίσαμε να παρέχουμε δωρεές αξίας έως και 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Airbnb.org και το Flexport.org μέσω του GoFundMe.org σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε 30 εκατομμύρια δολάρια», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, τονίζοντας πως όσα συνέβησαν στη χώρα της ήταν καταστροφικά.


https://www.instagram.com/tv/CaqQZ-clv8u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οργάνωση στην οποία αναφέρεται το διάσημο ζευγάρι του Hollywood, συγκεντρώνει εδώ και λίγα 24ωρα, πόρους από όλον τον κόσμο, για την σίτιση και την στέγαση, εκατοντάδων χιλιάδων Ουκρανών προσφύγων που κατάφεραν να ξεφύγουν από το μέτωπο του πολέμου και να καταφύγουν σε γειτονικές χώρες, όπως την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Σλοβακία. 'Ολο και περισσότεροι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι των γραμμάτων, έχουν κινητοποιηθεί παγκοσμίως για την παροχή κάθε βοήθειας στους Ουκρανούς. Ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ όπως ανακοινώθηκε επίσημα, διέθεσε μία δωρεά (χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το ποσό) στις ειδικές ανθρωπιστικές οργανώσεις από την προσωπική της περιουσία.

Αντίστοιχη με την πρωτοβουλία του ζεύγους Kunis - Kutcher είχαν λάβει πριν λίγες ημέρες ο Ryan Reynolds με τη σύζυγο του Blake Lively.

Photo credits Associated Press/ Instagram @ashtonkutcher

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Ryan Reynolds και η Βlake Lively δίνουν πολύτιμη βοήθεια στους Ουκρανούς πρόσφυγες

Παιδικά Χωριά SOS: Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και τις οικογένειες στην Ουκρανία

Ο οίκος Balenciaga στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας και διαγράφει όλα τα posts του στο Instagram