Η Μαρία Ηλιάκη γυρνά στο παρελθόν και θυμάται τα φλερτ των νεανικών της χρόνων 

Κατερίνα Μπούσιου

Νοσταλγία για τα παλιά ξύπνησε σήμερα στην Μαρία και ζήτησε από τους followers της να θυμηθούν τα δικά της χρόνια. 

Το πόσο καλή σχέση έχει η Μαρία Ηλιάκη με τους followers της, το γνωρίζουμε πολύ καλά, γιατί καθημερινά μοιράζεται τις σκέψεις της και απαντά στα δικά τους ερωτήματα. Λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, αποφάσισε να λύσει κάποιες νέες απορίες της, βλέποντας τα νεαρά παιδιά στον δρόμο. Το θέμα της ήταν το φλερτ. Και περιμένοντας τις απαντήσεις από εκείνους, άρχισε να διηγείται τις δικές της εμπειρίες.

Στα μπιλιαρδάδικα

Η Μαρία παραμένει εντός της Αθήνας και μάλλον σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσει για την Κρήτη, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο. Ο λόγος της καθυστέρησης, είναι ότι περιμένει τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της Στέλιο, να επιστρέψει από την Ελβετία όπου εργάζεται ως γιατρός, για να μπορέσουν να χαρούν το καλοκαίρι τους. Οι βόλτες της με το αυτοκίνητο στην άδεια Αθήνα, την έβαλαν όμως σε προβληματισμό, καθώς παρατηρούσε τους λιγοστούς περαστικούς.

Μάλλον αισθάνεται πως είναι εκτός εποχής και προσπαθεί να καταλάβει την νεότερη από εκείνην, γενιά, αν φλερτάρει και με πιο τρόπο φλερτάρει. Αναρωτήθηκε λοιπόν δημόσια μέσω του προφίλ της στο Instagram. Αυτό ξύπνησε αναμνήσεις και μας διηγήθηκε τα δικά της φλέρτ. Από τα ταχυφαγεία, στα σινεμά και στα μπιλιαδιάρδικα με τους συμμαθητές της και τα αγόρια που της έκαναν τα πρώτα φλερτ.

Αμέσως μετά την ανάρτηση του video η Μαρία πήρε και τις πρώτες αντιδράσεις από τους followers της. Κάποια κυρία (σίγουρα της ίδιας γενιάς) θυμήθηκε και την δική της εποχή με τα αγόρια να φλερτάρουν δίνοντας κασέτες (εντελώς ρετρό αντικείμενο αυτό για την νέα γενιά) με τραγούδια των Πυξ Λαξ.

Πάντως η Μαρία έχει μία νοσταλγική διάθεση τις τελευταίες ημέρες, με το που επέστρεψε από την Ελβετία, στο δεύτερο σπίτι της με τον άντρα της, στην Νέα Σμύρνη όπου μένει πολλά χρόνια τώρα. Αφού τακτοποιήθηκε, άρχισε τα ξεκαθαρίσματα στην αποθήκη και βρήκε περιοδικά με συνεντεύξεις της, όπου τρόλαρε τον τότε εαυτό της.

Η Μαρία Ηλιάκη βρήκε παλιό εξώφυλλό της με την Κατερίνα Καινούργιου και το τρολάρισμα ήρθε άμεσα

Τώρα άρχισε να θυμάται τα φλερτ. Μάλλον θα έχει και συνέχεια όλο αυτό.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης