Η Μαρία Ηλιάκη στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Ιωάννα Τούνη και τη Μαίρη Συνατσάκη

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαρία Ηλιάκη στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Ιωάννα Τούνη και τη Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε την πρώτη της εγκυμοσύνη με υπερέμεση και έφτασε ακόμα και να νοσηλευτεί. Και με την πολύτιμη αυτή εμπειρία της, στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Μαίρη Συνατσάκη και την Ιωάννα Τούνη.

To καλοκαίρι 2022 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα και το καλοκαίρι της εγκυμονούσας. Μαίρη Συνατσάκη και Ιωάννα Τούνη είναι μόνο μερικές από τις διάσημες Ελληνίδες που έχουν ανακοινώσει επίσημα την πρώτη τους εγκυμοσύνη ενώ υπάρχουν και μερικές ακόμα φημολογούμενες εγκυμοσύνες που αναμένονται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Μαρία καλεί Ιωάννα

Ειδικά η Ιωάννα Τούνη βιώνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της κυρίως κλεισμένη στο σπίτι με έντονα τα συμπτώματα της υπερέμεσης κύησης, με πολλούς εμετούς και όπως τονίζει η ίδια έχοντας χάσει τη δύναμή της. Και η Μαίρη Συνατσάκη πάντως, πέρασε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της στο σπίτι και στο κρεβάτι, ενώ πλέον έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες της εξόδους.

«Κουράγιο στην J Toύνη που διαβάζω πως περνάει δύσκολα, τους τρεις πρώτους μήνες, τους τέσσερις, πέντε μήνες μου πήρε εμένα, πέντε μήνες τάβλα να κοιτάω το ταβάνι, το ξέρω ότι στο λένε και νευριάζεις αλλά δεν θα θυμάσαι τίποτα μετά, γιατί αυτό που έρχεται δεν το φαντάζεσαι, κουράγιο και κράτα γερά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Και είναι αλήθεια πως η Ηλιάκη, στην εγκυμοσύνη της και πριν έρθει στη ζωή της η κορούλα της που θα πάρει το όνομα Κατερίνα, είχε φτάσει να νοσηλευτεί τρεις φορές.

https://www.instagram.com/p/CWFqJSqsHJv

«Πέρυσι τέτοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με υπερέμεση της κύησης. Τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά…και είχαν δίκιο…τα ξέχασα όλα …μου τα θύμισε απλά το κινητό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη στην περιγραφή της φωτογραφίας, αποκαλύπτοντας ότι νοσηλεύτηκε με υπερέμεση της κύησης, προσθέτοντας και τα hashtags #lastyear, #pregnancylife.

Πάντως, αυτήν την καλημέρα, η Ιωάννα Τούνη την χρειαζόταν και το έδειξε, κάνοντας στόρι τα λόγια συμπαράστασης της Μαρίας!

touni.JPG

Το μήνυμα και προς τη Μαίρη Συνατσάκη:

«Στη Μαίρη τη Boo δεν έχω να πω τίποτα γιατί της το είπα στο κινητό γιατί γνωριζόμαστε», τόνισε η Μαρία χαρακτηριστικά για την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη με την οποία είχαν συνεργαστεί στο Ξαναδέστε τους.

Πάντως, από τις 31 Μαΐου που η Μαρία Ηλιάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά, έχει υπάρξει ειλικρινής και αυθόρμητη σχετικά με τις αλλαγές που έφερε η κόρη της στη ζωή της και το διάστημα αυτό η ενός έτους Κατερίνα βιώνει το άγχος του αποχωρισμού, με την παρουσιάστρια να γράφει χαρακτηριστικά.

«Εμείς τώρα περνάμε την περίοδο ‘Θέλω μόνο τη μαμά μου’. Τύπου κατεβάζω τα σκουπίδια; Κλαίει, πλαντάζει, λες και θα πάω μετανάστρια στην Αυστραλία και θα λείψω 20 χρόνια. Πάω να πάρω κάτι από το ταχυδρομείο κάτω; Σπαράζει. Μπήκα, λοιπόν, κι εγώ και διάβασα ότι το παθαίνουν αυτό αυτούς τους μήνες τα παιδιά κι ότι είναι το άγχος του αποχωρισμού από τη μαμά, ότι πρέπει η μαμά να εξηγεί. Και κάθομαι κι εγώ και εξηγώ. ‘Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα λείψει πέντε λεπτά και θα γυρίσει. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα πάει να κάνει το πιπί της’. Δεν… ‘Μαμά’», είπε στο βίντεό της η Ηλιάκη, ώσπου η μικρή ακούστηκε από πίσω και η παρουσιάστρια είπε: «Ναι, για σένα λέω. Όλη την ώρα ‘μαμά’. Μαμά και κλάμα. Αυτό. Φαντάζομαι κάποιες το ξέρετε, κάποιες θα το μάθετε».