Η Μαρία Ηλιάκη βρήκε παλιό εξώφυλλό της με την Κατερίνα Καινούργιου και το τρολάρισμα ήρθε άμεσα

Η Μαρία Ηλιάκη βρήκε παλιό εξώφυλλό της με την Κατερίνα Καινούργιου και το τρολάρισμα ήρθε άμεσα

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τα παλιά και δεν δίστασε να τρολάρει ακόμα και τον εαυτό της.

Η Μαρία Ηλιάκη μετράει πολλά χρόνια πια στον χώρο της τηλεόρασης και αυτό σημαίνει πως εκ των πραγμάτων το βιογραφικό της είναι πλούσιο. Πέρα από την παρουσίαση καθεαυτή, η δουλειά της συνεπάγεται, ανάμεσα στα άλλα, και φωτογραφίσεις για εξώφυλλα περιοδικών, μόνη της ή με συναδέλφους της.

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε ένα ταξίδι στις αναμνήσεις

Το βράδυ της Τετάρτης (3/8), λοιπόν, η 44χρονη παρουσιάστρια άρχισε να σκέφτεται τα πρώτα της χρόνια στον χώρο της showbiz, καθώς όταν καθάριζε την αποθήκη της, βρήκε κάποια περιοδικά στα οποία είχε γίνει εξώφυλλο.

«Καθαρίζω την αποθήκη εδώ και μέρες και έχω πέσει πάνω σε κάτι περιοδικά… Ετοιμαστείτε να γελάσετε πάρα πολύ», άρχισε να λέει η Ηλιάκη πριν δείξει στους followers της τις εικόνες από τα παλιά.

Η Ηλιάκη με πολύ χιούμορ σχολίασε το παρελθόν της, τους συναδέλφους της, ακόμα και τις επιλογές που έκανε τότε για την εξωτερική της εμφάνιση. Όσον αφορά στα μαλλιά ειδικά, καθώς παλιά τα είχε υπερβολικά ανοιχτό ξανθό, η παρουσιάστρια τρόλαρε ιδιαίτερα τον εαυτό της… Και όχι μόνο.

Η Μαρία Ηλιάκη στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Ιωάννα Τούνη και τη Μαίρη Συνατσάκη

Το τρολάρισμα στο εξώφυλλό της με την Κατερίνα Καινούργιου

Αφού μίλησε για το Κορίτσια για Σπίτι που παρουσίαζε με τη Μαρία Ένεζλη, στα χέρια της έπιασε ένα εξώφυλλο με την Κατερίνα Καινούργιου. Και τότε είπε τρολάροντας: «Εντάξει, όχι, αποκλείεται. Εδώ είναι μιλάμε… Ενός λεπτού σιγή».

Στο παρελθόν, είχαν ακουστεί πολλά για τη σχέση μεταξύ των δύο παρουσιαστριών, τον συνδυασμό των οποίων ο κόσμος αγάπησε στο Δέστε Τους με τον Νίκο Μουτσινά. Οι πληροφορίες για καιρό τις ήθελαν τσακωμένες, ακόμα και να μη μιλάει η μία στην άλλη, όμως, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

«Με την Μαρία μιλάμε, τα έχουμε ξαναβρεί, Οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Τα έχουμε ξαναβρεί, κανονίζουμε να πάμε για φαγητό, απλά έλειπε ο Φίλιππος, να γυρίσει και ο άντρας της να βγούμε τετράδα… Τις επόμενες μέρες θα πάμε για φαγητό», είχε πει η Καινούργιου το 2021 στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται.

DPG Network