Κλέλια Πανταζή: «Το προξενιό του γιου μου με την κόρη του Πούμπουρα έχει γίνει από την κοιλιά»

«Το προξενιό είχε γίνει από την κοιλιά δηλαδή κι εγώ και η Αρετή είμασταν με τις κοιλιές και είπαμε εντάξει...».

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε λίγο πριν από τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού της, η Κλέλια Πανταζή στην εκπομπή «Πρωινό μας». Η χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 αγοράκια (Μιχαήλ-Άγγελος και Γιάννης).

Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε στον λόγο που δεν σκέφτηκε να κάνει κοινή βάπτιση με την αδελφή της, Άννυ Πανταζή, καθώς και στο επαγγελματικό βήμα που της στέρησε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Γιορτή της Μητέρας: Έξι διάσημες μαμάδες γιορτάζουν για πρώτη φορά και μας μιλούν (photos)

Η βάπτιση του δεύτερου γιου της

«Το ένα όνομα που θα πάρει είναι Γιάννης και το άλλο θα ακουστεί στη βάφτιση. Συζητούσαμε με την Άννυ γιατί δεν κάναμε κοινή βάφτιση, απλά δεν το σκεφτήκαμε!», αποκάλυψε η Κλέλια Πανταζή.

Οι δύο αδελφές είχαν ξαφνιάσει ευχάριστα τους πάντες όταν αποκάλυψαν πως θα γίνουν ξανά μανούλες με διαφορά λίγων εβδομάδων. Η Άννυ Πανταζή έχει μία κόρη και έναν γιο, καρπό του έρωτά της με τον Χριστόφορο Χούμα.

Το προξενιό του γιου της με την κόρη του Σάββα Πούμπουρα

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ειδύλλιο του γιου της με την κόρη του Σάββα Πούμπουρα, Κύνθια, η αθλήτρια ανέφερε: «Χθες ήταν μαζί (τα παιδιά μας) και θα βρεθούμε και σήμερα, θα πάμε σε θεατρική παράσταση. Το προξενιό είχε γίνει από την κοιλιά δηλαδή κι εγώ και η Αρετή ήμασταν με τις κοιλιές και είπαμε εντάξει...όταν μάθαμε ότι είναι αγόρι κορίτσι, αυτά τα δύο κουμπώσανε είπαμε συμπεθέρα-συμπεθέρα».

Η αθλήτρια και ο παρουσιαστής κάνουν παρέα οικογενειακώς και περνούν συχνά ανέμελες στιγμές με τα παιδιά τους.

Η εξαπάτηση και το μεγάλο χρέος

Η 37χρονη αθλήτρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν συνεργάτης της την εξαπάτησε και απέσπασε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. «Εμάς η Πολιτεία, με τα ολυμπιακά μετάλλια, μας έδινε άδειες προπό. Το πρακτορείο το είχα ανοίξει στην Καλλονή Λέσβου κι αυτός που το δούλευε-επειδή εγώ δε γνώριζα- φρόντιζε να κάνει κάποια πράγματα, να με εξαπατήσει για τα καλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρεωθώ ένα μεγάλο ποσό. Έκλεισα το πρακτορείο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αυτά τα πράγματα δεν είναι για εμάς σίγουρα», ανέφερε η Κλέλια Πανταζή.

Ο παραμυθένιος γάμος

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου 2018. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει την γαμήλια τελετή σε κτήμα στο Κορωπί, όπου ακολούθησε μεγάλο πάρτι. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Ιωάννα Μπουζαλά και ο Αλέξης Παϊτέρης.

Αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών ανάμεσά τους oι: Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση, Σόφη Πασχάλη, Βίκυ Κάβουρα κ.ά.

Οι #familygoals φωτογραφίες της Κλέλιας Πανταζή με τον σύζυγο και τα παιδιά της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις ωραιότερες φωτογραφίες της αθλήτριας με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Πηγή κεντρικής: klelia_pantazi

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης