Συναντήθηκαν οι συνεργάτες της Ελένη Μενεγάκη: Τα stories των Πούμπουρα- Χρυσικοπούλου- Ουγγαρέζου

Πατούλια Κατερίνα
Συναντήθηκαν οι συνεργάτες της Ελένη Μενεγάκη: Τα stories των Πούμπουρα- Χρυσικοπούλου- Ουγγαρέζου

Η ομάδα της Ελένης συναντήθηκε για την πρώτη της σύσκεψη.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από τις τηλεοπτικές μας οθόνες, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Μega το Καλό και μας έχει συστήσει ήδη την τηλεοπτική της ομάδα.


https://www.instagram.com/p/CShNInOIXff

Η Ελένη τηρεί σιγή ιχθύος στο Instagram τις τελευταίες ημέρες αλλά οι συνεργάτες επέστρεψαν ήδη στην Αθήνα και ετοιμάζονται για την πρώτη τους σύσκεψη.

Αναβρασμός στο Mega:

Ήδη οι ομάδες των εκπομπών του νέου προγράμματος του Mega έχουν συναντηθεί και έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν τα τηλεοπτικά τους πλάνα.


https://www.instagram.com/p/CS_qdZnjuEZ

Πριν από μερικές ώρες την πρώτη συνάντηση είχε η ομάδα του Πάμε Δανάη με την Δέσποινα Καμπούρη να μπαίνει στην παρέα της Δανάης Μπάρκα ενώ και η παρέα του Σαββατοκύριακου στο Open με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετακόμισε στο Mega και έκανε την πρώτη της συνάντηση για το Χαμογέλα και Πάλι, με τον Νίκο Συρίγο να ενισχύει την ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

mega1

Η συνάντηση της εκπομπής της Ελένης:

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από νωρίς ξεκίνησε τα stories για τη συνάντηση με τους νέους της συνεργάτες. Η παλιά της ομάδας της Μενεγάκη, υποδέχτηκε τον νέο Σάββα Πούμπουρα και τον επίσης φρέσκο στην ομάδα Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Θυμάσαι την ανακοίνωση του MEGA για την ομάδα της Ελένης; Διάβασε εδώ



Μάλιστα η Ελιάνα τρόλαρε τους δύο νέους, δίνοντας την ψήφο της στον Σάββα τον οποίο θεωρεί καλύτερο και από τον George Clooney και συγχαίροντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη ζωντάνια του (νοτ!) την πρώτη μέρα στο γραφείο.

Το τρυφερό μήνυμα του Σάββα για τη συνεργασία με την Ελένη:


https://www.instagram.com/p/CTCKn80qsy3

«Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες!
-
@elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα.
-




Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας.
Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα».

Από τη μεριά του ο Σάββας δεν σταμάτησε κι εκείνος τα πειράγματα στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.



Δες τις φωτογραφίες από τη συνάντηση παρακάτω.