Ήρθε επιτέλους η ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη: Με Ουγγαρέζο, Πούμπουρα στο πλευρό της

Πατούλια Κατερίνα
Ήρθε επιτέλους η ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη: Με Ουγγαρέζο, Πούμπουρα στο πλευρό της

Εννοείται πως στο πλευρό της Ελένης επιστρέφουν και οι παλιοί της συνεργάτες.

Στις 8 Απριλίου 2021 έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το MEGA για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση.

Και μόλις σήμερα, έγινε γνωστή η ομάδα της Ωραίας Ελένης της μικρής οθόνης καθώς και ο τίτλος της εκπομπής που θα παρουσιάζει στο MEGA από τον Σεπτέμβριο.



Η ανακοίνωση της επιστροφής:

Ήταν αρχές Απριλίου όταν το MEGA επιβεβαίωνε την επιστροφή της Μενεγάκη στον σταθμό από τον οποίο ξεκίνησε με μια λιτή ανακοίνωση!

«Tο MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».


https://www.instagram.com/p/CR3SkrErpzG

Ο τίτλος της εκπομπής και οι συνεργάτες:

Η Ελένη, επιστρέφει στην τηλεόραση με τον ίδιο ακριβώς τίτλο εκπομπής, το «Ελένη» όπως τη συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια στον Alpha.

Οι συνεργάτες της, παλιοί αλλά και νέοι υπόσχονται να κάνουν καλύτερες τις ημέρες μας, χωρίς να ξέρουμε ακόμα την ακριβή ώρα προβολής της Ελένης, η οποία τοποθετείται στο μεσημέρι!

Η ανακοίνωση για τους συνεργάτες:

Τον Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει εκεί όπου ανήκει!

Στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία.

Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!

«ΕΛΕΝΗ»: Τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA».

Ελένη Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της επιστροφής της στο MEGA - Ποια ζώνη αναλαμβάνει (video)

Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers!

Είναι οριστικό πια. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να φύγει από το πλευρό της Φαίης και να επιστρέψει στο MEGA παιδί του οποίου και υπήρξε.

Ο Ουγγαρέζος πήρε την δύσκολη όπως έχει τονίσει πολλές φορές το διάστημα αυτό, να εγκαταλείψει τη σιγουριά και να βουτήξει σε νέα άγνωστα νερά, στο πλευρό της Ελένης, τη συνεργασία με την οποία είχε αρνηθεί πριν μερικά χρόνια για να βρεθεί στο πλευρό της Φαίης.

H παλιά φρουρά:

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος άφησε τον Alpha και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετακινείται από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα για να βρεθεί στο πλευρό της Ελένης όπως και παλιά.

Από την άλλη, ο Σάββας Πούμπουρας θα ξαναβρεθεί σε ζωντανή εκπομπή μετά από πολλά χρόνια απουσίας.