Λεβεντογιάννης και Λαμπίρη ψάχνουν τον δολοφόνο και οι «Παγιδευμένοι» έχουν όλο το Twitter ως βοηθό

Κατερίνα Μπούσιου

Επικά τα σχόλια για μία ακόμη φορά για τους πρωταγωνιστές και την πλοκή. Η έκπληξη της χρονιάς στην τηλεόραση με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ. 

Πρώτης τάξεως ντετέκτιβ έγιναν χθες το βράδυ οι χρήστες του Twitter, παρακολουθώντας ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» με τον super sexy στο ρόλο του εισαγγελέα Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την παρτενέρ του και ταλαντούχα Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ. Όλοι αναζητούν το δολοφόνο, όλοι είναι ύποπτοι, ενώ επικά ήταν τα σχόλια στα social media για την πλοκή και τους πρωταγωνιστές.

Ο δολοφόνος δεν είναι αυτός που νομίζεις

«Αυτοί παγιδευμένοι και εμείς χιλιομπερδεμένοι» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Twitter δίνοντας τον παλμό των social. Η σειρά η οποία βασίζεται στην τούρκικη παραγωγή Yargi, μπορεί να έχει αλλαγές και ανατροπές στην ελληνική εκδοχή του. Πάντως όσοι την έχετε δει μέσω You Tube, θα διακρίνετε μία ομοιότητα των ελλήνων πρωταγωνιστών του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη - Φεντόρουφ, με τους τούρκους συναδέλφους τους, Kaan Urgancıoğlu και Pinar Deniz, διάσημοι στη χώρα τους από άλλες τηλεοπτικές δουλειές τους.

Αυτή η σειρά ακολουθεί το μοτίβο σειρών του αστυνομικών σειρών Netflix, όπου όλοι είναι εν δυνάμει ύποπτοι για το αδίκημα - στην προκειμένη περίπτωση την δολοφονία της αδελφής της δικηγόρου - και ενώ υπάρχουν στοιχεία ενοχής τους, τελικά άλλος είναι ο δολοφόνος. Στην προκειμένη περίπτωση δεν πάει ο νους για τον πραγματικό ένοχο, αλλά προς το παρόν δεν θα σας τον αποκαλύψουμε. Όχι μόνο γιατί κάποιοι τηλεθεατές δεν αγαπούν τα spoiler αλλά γιατί μπορεί να έχουμε την έκπληξη, με αλλαγές στην ελληνική version της σειράς. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έγινε για μία ακόμη φορά χθες trend στο Twitter, ενώ η συμπρωταγωνίστριά του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, με την ελληνο-πολωνική καταγωγή, τελικά άξιζε τον κόπο που μετακόμισε από το Λονδίνο και μετά από οντισιόν 150 άλλων συναδέλφων της, ήταν εκείνη τελικά που πήρε τον ρόλο.

Θυμίσου το όνομα της Μάρθας Λαμπίρη γιατί είναι το κορίτσι που θα κάνει τη διαφορά στη φετινή σεζόν

Η Μάρθα, έχει κρατήσει το επίθετο του έλληνα πατέρα της, αλλά και τιμητικά και το επίθετο της πολωνικής καταγωγής μητέρας της. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Μεγάλωσα σ΄ ένα διπολιτισμικό σπίτι. Έμαθα να αφουγκράζομαι και να σέβομαι τη διαφορετικότητα και άργησα πολύ να εκτιμήσω το πόσο σπουδαίο είναι να έχει κανείς μία δεύτερη μητρική γλώσσα. Προσπαθώ να επισκέπτομαι την οικογένειά μου στην Πολωνία όσο πιο συχνά μπορώ. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι αισθάνομαι περισσότερο Ελληνίδα ή Πολωνή. Είμαι ένα καθαρό 50-50».

Να σου πούμε και λίγα λόγια για την υπόθεση σε περίπτωση που δεν το έχεις δει. Όλα κινούνται γύρω από τη ζωή του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου και της δικηγόρου Άννας Ροδίτη. Ο αδελφός του θα είναι ύποπτος για την δολοφονία μίας κοπέλας και θα προσλάβει ως δικηγόρο την Άννα. Όλα περιπλέκονται όταν γίνεται η αναγνώριση και τελικά η άτυχη κοπέλα είναι η αδελφή της. Οι οικογένειές τους αναστατώνονται, αλλά όλοι έχουν στοιχεία ενοχής. Ακόμη και ο πατέρας του εισαγγελέα και διοικητή της αστυνομίας, καθώς βρίσκεται μία φωτογραφία του αγκαλιά με την κοπέλα. Η διπλή ζωή της άτυχης Μυρτούς, δεν είναι όμως όπως φαίνεται. Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών θα παλέψει ανάμεσα στο δίκαιο και στα προσωπικά διλήμματα.

Δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί τα επικά σχόλια στο Twitter. Κάποιοι άρχισαν να ζητούν από τον ΑΝΤ1 ακόμη και έξτρα επεισόδια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης