«Παρανόμησα, ανάκρινέ με» - Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως sexy εισαγγελέας γίνεται trend στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
«Παρανόμησα, ανάκρινέ με» - Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως sexy εισαγγελέας γίνεται trend στο Twitter

Οι θαυμάστριές της σειράς «Παγιδευμένοι» έχουν εντυπωσιαστεί με τον hot εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. 

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν πήρα το σενάριο, ήταν να ρωτήσω αν υπάρχει εισαγγελέας στην Ελλάδα που να είναι στην ηλικία μου», είχε πει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης για τον νέο του ρόλο στους «Παγιδευμένους». Η έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν δύο τελικά, στο ελληνικό δικαστικό σώμα. Οι φανς της σειράς στο Τwitter, δεν ενδιαφέρονται όμως για αυτό και δεν σταματούν να ανεβάζουν επικά σχόλια για την εμφάνισή του ηθοποιού με τα sur mesure κοστούμια του και να σκαρφίζονται αδικήματα για να βρεθούν εικονικά στο γραφείο του. Ο ηθοποιός έγινε αυτόματα trend και αναμένεται και συνέχεια με τις συνεχείς ανατροπές της σειράς.

leventogiannis6.JPG

Όλοι ένοχοι και κανείς αθώος

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει μία ροπή τα τελευταία χρόνια σε ρόλους που έχουν να κάνουν με την τιμιότητα, το σωστό και το δίκαιο. Ως αστυνομικός στο «Έρωτας μετά» και ως επιστάτης στην «Αγγελική» ήταν αδέκαστος. Μη νομίζεις και στην προσωπική του ζωή, ακριβώς το ίδιο είναι. Η ψυχανάλυση που έκανε κάποια στιγμή στη ζωή του, τον βοήθησε όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του να ξεκαθαρίσει πολύ καλά μέσα του κάποια πράγματα και κυρίως να μάθει τον εαυτό του: «Στο να λέω αλήθεια στον εαυτό μου. Όσο σκληρή και αν είναι. Η θεραπεία με βοήθησε στο να μάθω να κοντρολάρω συναισθήματα, συμπεριφορές, πράξεις, αντιδράσεις».

leventogiannis_pagidevmenoi.jpg

Ο ηθοποιός πριν σπουδάσει υποκριτική, είχε κάνει σπουδές στο marketing και είχε και αντίστοιχη εμπειρία στο βιογραφικό του, πριν αλλάξει τελείως επαγγελματικό προσανατολισμό. Στο marketing του εαυτού του πάντως, τον χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια. Σπάνια δίνει συνεντεύξεις και δηλώνει πως είναι μοναχικός, αλλά χωρίς να του αρέσει η μοναξιά. Ακόμη και για την προσωπική του ζωή, δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε, γιατί ούτε κυκλοφορεί δημόσια, αλλά ούτε και θέλει να γίνεται αντικείμενο συζήτησης για τους δεσμούς του.

https://www.instagram.com/p/CckRt4xMEqf

Οι γυναίκες όμως τον λατρεύουν σε κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση και ήδη με την πρεμιέρα της σειράς «Παγιδευμένοι» του το δείχνουν ξεκάθαρα. Με την ταλαντούχα νέα ηθοποιό Μάρθα Λαμπίρη Φεντόροφ που είναι η παρτενέρ του, ως η γοητευτική δικηγόρος της σειράς, κάνουν ήδη ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό δίδυμο. Η χημεία τους σίγουρα θα οδηγήσει και σε ένα τηλεοπτικό ειδύλλιο στην συνέχεια των επεισοδίων.

Θυμίσου το όνομα της Μάρθας Λαμπίρη γιατί είναι το κορίτσι που θα κάνει τη διαφορά στη φετινή σεζόν

Προς το παρόν έχουν να διαχειριστούν και οι δύο την δολοφονία της αδελφής της δικηγόρου, την εμπλοκή του αδελφού του εισαγγελέα, αλλά και του πατέρα του, όπως είδαμε και στο sneak preview του σημερινού επεισοδίου. Κανείς αθώος και όλοι είναι ύποπτοι. Και το οικογενειακό δίλημμα που έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρκέτος, είναι ήδη μεγάλο.

Το ύφος και το στυλ του Μιχάλη Λεβεντογιάννη φορώντας τα κοστούμια του, κάνει ήδη θραύση στα social media. «Αμαρτία και έγκλημα μαζί» όπως γράφουν στα επικά τους σχόλια. Δείτε μερικά από όσα έγραψαν χθες στο Twitter.