Θυμίσου το όνομα της Μάρθας Λαμπίρη γιατί είναι το κορίτσι που θα κάνει τη διαφορά στη φετινή σεζόν

Κατερίνα Μπούσιου
Θυμίσου το όνομα της Μάρθας Λαμπίρη γιατί είναι το κορίτσι που θα κάνει τη διαφορά στη φετινή σεζόν

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Παγιδευμένοι» του Αντ1 στο πλευρό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Η πολωνική καταγωγή της Μάρθας Λαμπίρη και οι 120 οντισιόν για να επιλεγεί για τον ρόλο. 

Μία δυναμική αλλά και αποτελεσματική δικηγόρος, η Άννα Ροδίτη, έρχεται την νέα τηλεοπτική σεζόν στη σειρά «Παγιδευμένοι» του Αντ1 και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ η οποία θα την υποδυθεί, έχει μία εξίσου ενδιαφέρουσα ζωή, την οποία αξίζει να γνωρίσουμε.

https://www.instagram.com/p/B6EH-n8g4rA

Από την Πολωνία με αγάπη

Καταρχάς θα πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε το όνομά της. Η Μάρθα, έχει κρατήσει το επίθετο του έλληνα πατέρα της, αλλά και τιμητικά και το επίθετο της πολωνικής καταγωγής μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/CTseR0RqdbK

Από μικρή ζούσε ανάμεσα σε δύο πατρίδες. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Μεγάλωσα σ΄ ένα διπολιτισμικό σπίτι. Με όλα τα καλά και τα αρνητικά. Έμαθα να αφουγκράζομαι και να σέβομαι τη διαφορετικότητα και άργησα πολύ να εκτιμήσω το πόσο σπουδαίο είναι να έχει κανείς μία δεύτερη μητρική γλώσσα. Προσπαθώ να επισκέπτομαι την οικογένειά μου στην Πολωνία όσο πιο συχνά μπορώ. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι αισθάνομαι περισσότερο Ελληνίδα ή Πολωνή. Είμαι ένα καθαρό 50-50».

https://www.instagram.com/p/CYgVjepqpPc

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και συμπρωταγωνίστρια του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, συνειδητοποίησε από τα χρόνια του Λυκείου πως ήθελε να γίνει ηθοποιός και είναι τελειόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο και έκανε και τις πρώτες της παραστάσεις. Σε μία από αυτές μάλιστα είχε συνεργαστεί και με την Μαρία Κίτσου.

https://www.instagram.com/p/BImNV2fgsz2

Οι 120 οντισιόν και η ξαφνική μετακόμιση από το Λονδίνο

Η ηθοποιός μένει τα τελευταία δύο χρόνια στο Λονδίνο και είδε την ζωή της να αλλάζει μόλις σε μερικά 24ωρα. Μετά από 120 οντισιόν που έκανε η παραγωγή για τον ρόλο της αστυνομικού στην σειρά, επέλεξαν εκείνη, κυριολεκτικά λίγες μέρες πριν από το πρώτο γύρισμα. Η Μάρθα αναγκάστηκε να μετακομίσει σε χρόνο dt στην Αθήνα για να προλάβει να προετοιμαστεί για τον ρόλο της.

Και λίγα λόγια για την καθημερινή σειρά. Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός Εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους. Αναζητώντας τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων.