5 διάσημα ζευγάρια που ζουν σε διαφορετικά σπίτια και βλέπουν την ευτυχία «αλλιώς»

5 διάσημα ζευγάρια που ζουν σε διαφορετικά σπίτια και βλέπουν την ευτυχία «αλλιώς»
www.ndpphoto.gr

Οι celebrities έχουν βρει ένα παράδοξο μυστικό για να κρατούν δυνατό τον έρωτά τους στο πέρασμα του χρόνου.

Στη σημερινή εποχή η συγκατοίκηση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη σχέση δύο ατόμων και την πορεία της κοινής τους ζωής. Παλαιότερα όταν δύο σύντροφοι επέλεγαν να μείνουν στην ίδια στέγη, ο περίγυρός τους το συνδύαζε με αρραβώνα ή γάμο ωστόσο εν έτει 2022 αυτό δεν υφίσταται.

Αυτό που διακρίνουμε τα τελευταία χρόνια είναι πως ολοένα και περισσότερα διάσημα (ή και όχι) ζευγάρια επιλέγουν να μείνουν ξεχωριστά, για τους δικούς τους, μοναδικούς λόγους. Αρκετοί είναι οι εκπρόσωποι της showbiz που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη μέθοδο συμβίωσης και δηλώνουν περήφανοι για την επιλογή τους.

5 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν αλλά ζουν σε διαφορετικά σπίτια

1) Travis Barker- Kourtney Kardashian

Σε συνέντευξη με την Amanda Hirsch στο podcast Not Skinny But Not Fat, η Κοourtney Kardashian μίλησε για τη ζωή με τον σύζυγό της, Τravis Barker.

«Είμαστε στο σημείο όπου ανακαλύπτουμε πώς να συνδυάσουμε τα νοικοκυριά μας και τα παιδιά μας και πώς μοιάζει η ζωή τώρα. Στο μεγαλύτερο μέρος, βάζουμε αυτά τα πράγματα στη θέση τους. Κάνουμε οικογενειακό δείπνο κάθε Κυριακή βράδυ με όλα τα παιδιά στο σπίτι του Travis».

Το ζευγάρι έχει ακόμα ξεχωριστά σπίτια και σε ερώτηση για το αν στο μέλλον θέλουν να μείνουν σε κοινό σπίτι η Kourtney Kardashian απάντησε: «Θέλουμε τα παιδιά μας να αισθάνονται πραγματικά άνετα. Έχουν ζήσει και οι δύο στο σπίτι τους όλη τους τη ζωή και απλά ο καθένας έχει τα δωμάτιά του. Είμαστε ένα τετράγωνο μακριά».

https://www.instagram.com/p/CiY3qGMOA6D

2) Gwyneth Paltrow- Brad Falchuk

Χρειάστηκε ένας χρόνος γάμου πριν η Paltrow πάρει την απόφαση να μετακομίσει με τον σύζυγό της, αλλά όπως φαίνεται η ηθοποιός είχε τους λόγους της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της The Sunday Times o Falchuk κοιμάται τρεις νύχτες την εβδομάδα στο σπίτι του και τέσσερις νύχτες στο σπίτι της Paltrow στο Los Angeles. Tο ζευγάρι έχει επενδύσει στη συγκεκριμένη μέθοδο για να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον και την ερωτική επιθυμία.

https://www.instagram.com/p/CL9qi3Cpoxu

Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε σε συνέντευξή της ότι τα παιδιά τους έπαιξαν ρόλο σε αυτή την απόφαση. «Ο καθένας μας έχει δύο παιδιά στην εφηβεία, που αγαπάμε πολύ, αλλά απλώς προσπαθούσαμε να προσέχουμε και να τους δώσουμε λίγο χώρο και να μην κινούμαστε πολύ γρήγορα».

Η Paltrow πρόσθεσε ότι οι φίλοι της ζήλεψαν πραγματικά τη συμφωνία τους: «Α, όλοι οι παντρεμένοι φίλοι μου λένε ότι ο τρόπος που ζούμε ακούγεται ιδανικός και δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα».

3) Ashley Graham & Justin Ervin

Το ζευγάρι βιώνει σήμερα την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με τους τρεις γιους του, αλλά για μεγάλο μέρος της σχέσης τους (η οποία ξεκίνησε το 2010) ζούσαν χωριστά. Το 2016, η Ashley Graham δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι ζούσε στη Νέα Υόρκη ενώ ο σύζυγός της έμενε στο Los Angeles.

«Έχουμε έναν κανόνα. Δεν μένουμε περισσότερες από δύο εβδομάδες χωρίς να βλεπόμαστε. Είναι απολύτως υπέροχο. Μου αρέσει. Απλώς συναντιόμαστε στο Los Angeles ή στη Νέα Υόρκη. Γνωριζόμαστε στο Παρίσι , Μαϊάμι. Είναι αρκετά σέξι», είχε δηλώσει το μοντέλο χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/ChQRGN6Lts_

4) Δήμητρα Παπαδήμα- Γιάννης Μποσταντζόγλου

Ένα από τα πιο δημοφιλή αντισυμβατικά ζευγάρια είναι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα. Οι γνωστοί ηθοποιοί είναι παντρεμένοι περισσότερα από είκοσι χρόνια, έχουν επιλέξει όμως να ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Όπως αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους, μετά από 17 χρόνια γάμου, αποφάσισαν ότι ο καθένας πρέπει να έχει το δικό του σπίτι για να αποφύγουν την τριβή που φέρνει στη σχέση τους η ρουτίνα και η καθημερινότητα.

https://www.instagram.com/p/CiUnnN0L00S

«Το να ζούμε σε χωριστά σπίτια είναι μια πάρα πολύ ωραία λύση», είχε δηλώσει η Δήμητρα Παπαδήμα ενώ ο Γιάννης Μποσταντζόγλου πρόσθεσε: «Το έκανα δια της πιέσεως. Αν είναι να μαλώνω κάθε τρίλεπτο καλύτερα να πιάσω ένα σπιτάκι και τελειώνει η υπόθεση. Και βέβαια έχω χαρεί τη ζωή μου από εκείνο το σημείο».

Το σπίτι του ηθοποιού είναι αρκετά κοντά σε εκείνο που μένει η σύζυγός του και η κόρη τους. «Ο Γιάννης την έχει τη φωλιά του. Του τα έχω όλα έτοιμα στο σπίτι που μένω εγώ, έρχεται τα βρίσκει και μετά πάει στο σπίτι του να φωλιάσει μόνος του σαν τον κούκο», συμπλήρωσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

5) Νένα Μεντή- Σταύρος Μερμήγκης

Η Νένα Μεντή και ο Σταύρος Μερμήγκης είναι περίπου 40 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει μία κόρη. Το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε γάμο και για αρκετά χρόνια ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η δημοφιλής ηθοποιός τόνισε: «Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Είμαστε 40 χρόνια μαζί και τα τελευταία 20 χρόνια μένουμε ξεχωριστά. Καμία κρίση, ήταν η ανάγκη να είμαστε καλά μεταξύ μας και να αγαπιόμαστε. Η καθημερινότητα και η συμβίωση είναι πολύ κακό πράγμα και προσπαθώ όσο περνάει από το χέρι μου να το αποφεύγω».

Πηγή κεντρικής: ndp