Η Δέσποινα Βανδή εκτός από εμφανίσεις έκανε και τουρισμό στην Αυστραλία έχοντας την πιο cool διάθεση

Η Δέσποινα Βανδή εκτός από εμφανίσεις έκανε και τουρισμό στην Αυστραλία έχοντας την πιο cool διάθεση

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν εκείνη και συνεργάτες της να ποζάρουν σε διάφορα σημεία της μαγευτικής πόλης του Σίδνεϋ.

Η Δέσποινα Βανδή άφησε πίσω της το J2US και ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο εξωτερικό. Γεμάτη ενθουσιασμό ταξίδεψε ως την Αυστραλία, με σκοπό να τραγουδήσει μαζί με τους Kings σε Μελβούρνη, Αδελαΐδα και Σίδνεϋ.

https://www.instagram.com/p/C6O4r8wJyvh/

Οι cool φωτογραφίες της Βανδή στο Σίδνεϋ

Πέρα από το show της, όμως, η τραγουδίστρια πήρε και ρόλο τουρίστριας εξερευνώντας τις ομορφιές του Σίδνεϋ, όπως μας αποκάλυψε με μία photo gallery που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Βανδή δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν εκείνη και συνεργάτες της να ποζάρουν σε διάφορα σημεία της μαγευτικής πόλης. Στην περιγραφή της δημοσίευσης έγραψε «τουρίστες», με δεκάδες κατοίκους της περιοχής να της γράφουν ότι ήταν εκπληκτική το προηγούμενο βράδυ, όπου τραγούδησε.

https://www.instagram.com/p/C6Sv35DIWqm/

Η εμφάνιση, το φαγητό και η αλλαγή ώρας

Λίγες ώρες νωρίτερα, η ίδια η καλλιτέχνιδα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από την εμφάνισή της στο Diamond Venues Group, που βρίσκεται στην πόλη του Σίδνεϋ. Από το βίντεο γίνεται φανερό ότι η παρουσία της είχε μεγάλη απήχηση, όχι μόνο επειδή έγινε sold out αλλά και επειδή οι παραβρισκόμενοι φάνηκε να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

https://www.instagram.com/reel/C6RI5KfMixT/

Πέρα από το Instagram, η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί και με τους fans της στο TikTok λεπτομέρειες που αφορούν το ταξίδι της στην Αυστραλία. Σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε, αναφέρθηκε στην αλλαγή της ώρας, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να συνηθίσει ο οργανισμός της την 7ωρη διαφορά.

Σε άλλο βίντεο, η Βανδή αναφέρθηκε στο φαγητό. Με χιουμοριστική διάθεση, ακούγεται να λέει στο TikTok κλιπ της: «Έχουμε φάει πάρα πολύ, νομίζω πρέπει να περπατήσουμε μέχρι την Αδελαΐδα για να χωνέψουμε» και ξέσπασε σε γέλια.