Αιμιλιάνο Μάρκου: Το μόνο μοντέλο που πέτυχε μετά το GNTM παρόλο που δε νίκησε

Με αφορμή την αρχή των επεισοδίων στο σπίτι του GNTM, θυμόμαστε το μοντέλο που πέτυχε χωρίς να φτάσει καν στο τέλος.

Σήμερα, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, είναι το πρώτο επεισόδιο που θα μας δείξει τις παίκτριες του Greece’s Next Top Model στο σπίτι του ριάλιτι. Την ώρα, λοιπόν, που αναμένουμε να δούμε τι έχουν ετοιμάσει οι ιθύνοντες και πώς θα διαχειριστούν τη δημοσιότητά τους οι παίκτριες, θυμόμαστε τον μόνο παίκτη που έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη καριέρα στο modeling και, μάλιστα, χωρίς να έχει νικήσει στον διαγωνισμό.

Ο λόγος για τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου ήταν ένας από τους παίκτες του GNTM3 που ο κόσμος συζητούσε αρκετά. Κάτι τα φυσικά του χαρακτηριστικά κάτι οι εντυπωσιακές του φωτογραφίσεις, γρήγορα το μοντέλο αναδείχθηκε στις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες του κοινού.

Το μοντέλο είναι σήμερα 22 ετών και, παρά το ότι δεν κατάφερε να νικήσει σε εκείνη τη σεζόν του παιχνιδιού (σ.σ. Νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τζουζίνοφ), δεν πτοήθηκε καθόλου και άρχισε να κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη.

Οι συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας

Το 2021, το μοντέλο είχε συνεργασία με τον οίκο Armani εντυπωσιάζοντας το κοινό, αλλά και με τον οίκο Dolce & Gabbana. Στις αρχές του 2022, ο Αιμιλιάνο συνεργάστηκε εκ νέου με τους Dolce & Gabbana και περπάτησε μέσα στην έρημο σε ένα φαντασμαγορικό σόου στη Σαουδική Αραβία.

«Η Alta Sartoria στη Σαουδική Αραβία ήταν καταπληκτική! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για την εμπιστοσύνη τους για άλλη μια φορά!», έγραψε το μοντέλο που κρατούσε επαφή με το κοινό του και από το backstage της πασαρέλας κατοχυρώνοντας πια τη ζωή ενός μοντέλου παγκοσμίου φήμης.

Τον Απρίλιο του 2022, ο Μάρκου μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφικό υλικό από τη φωτογράφιση με εσώρουχα που έκανε για τον οίκο Armani.

Στην πορεία όλων αυτών, γνωστοί του άνθρωποι, φίλοι και φυσικά το επί δύο χρόνια κορίτσι του, η Μαριαγάπη, βρίσκονται στο πλευρό του γεμίζοντας, μάλιστα, τις αναρτήσεις με υποστηρικτικά σχόλια.

Όπως τα παρακάτω για το σόου στη Σαουδική Αραβία:

Στην παρούσα φάση, ο Αιμιλιάνο βρίσκεται στο Λονδίνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις, δείχνοντας στο κοινό του τα όσα καταφέρνει.

Περισσότερες φωτογραφίες του μοντέλου:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης