Το party των κριτών του GNTM στη Μύκονο και ο ξέφρενος χορός Καγιά- Βιτινάρος

Το party των κριτών του GNTM στη Μύκονο και ο ξέφρενος χορός Καγιά- Βιτινάρος

Tα λαμπερά γενέθλια και το τσιφτετέλι των δύο γυναικών που αποδεικνύει πόσο καλή είναι η μεταξύ τους σχέση.

Μπορεί το βράδυ της Τρίτης (04/10) να είδαμε πως η φάση του bootcamp στο GNTM ολοκληρώθηκε, ωστόσο τα γυρίσματα του διαγωνισμού μοντέλων έχουν προχωρήσει πολύ.

Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τους κριτές και τα επίδοξα μοντέλα να ταξιδεύουν στη Μύκονο για τις ανάγκες φωτογράφησης. Εδώ και λίγα 24ωρα οι 3 κριτές (Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου και η newcomer Μαίρη Βιτινάρος) και οι συντελεστές του project βρίσκονται στο Νησί των Ανέμων, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση.

Το πάρτι γενεθλίων

Μια ματιά στους προσωπικούς λογαριασμούς των κριτών στο Instagram ήταν αρκετή για να εξασφαλίσουμε ένα sneak preview από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή δεν ήταν αρκετή για να χαλάσει τη διάθεσή τους αφού και οι 4 έδειχναν πιο ευδιάθετοι από κάθε άλλη φορά. Η νέα προσθήκη του GNTM, Μαίρη Βιτινάρος απόλαυσε στο έπακρο την θερμή υποδοχή της και χαλάρωσε στην Ψαρού με τους υπόλοιπους συντελεστές.

Και άλλη επίθεση στη Βίκυ Καγιά από πρώην κορίτσι του GNTM που κάνει σχόλιο για την ηλικία της

Η βραδιά έκλεισε με τον ωραιότερο τρόπο για την ομάδα του GNTM αφού ο στενός συνεργάτης-φίλος της Βίκυς Καγιά, Σπύρος Ξυλάς είχε τα γενέθλιά του και όλοι έσπευσαν να του διοργανώσουν ένα party-έκπληξη.

Ο ξέφρενος χορός Καγιά-Βυτινάρος

Η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Βιτινάρος ανέβηκαν στην καρέκλα και αφέθηκαν στο ρυθμό του τραγουδιού «YA HABIBI», χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα. Η fashion expert φημίζεται άλλωστε για τον αυθορμητισμό της και δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες με τους χιλιάδες followers της.

Λίγο αργότερα ο Τάσος Σοφρωνίου δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου τον βλέπουμε να χορεύει με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα.

«Σας αγαπώ. Η αγία τριάδα», έγραψε ο κριτής του GNTM κάτω από την ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CjVyUxGIV2j

Ποια είναι η Μαίρη Βιτινάρος

Η Μαίρη Βιτινάρος είναι διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο bootcamp, καθώς θα παίξει ενεργό ρόλο ως model coach του GNTM. Η 29χρονη έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Το μεγάλο της όνειρό είναι να γίνει ένας από τους Άγγελους της Victoria’s Secret και δεν μοιάζει διόλου απίθανο μιας και διάσημοι οίκοι την έχουν επιλέξει στο παρελθόν για το λανσάρισμα των συλλογών τους.

«Γεννήθηκα στην Αυστραλία, ο πατέρας μου είναι Έλληνας και αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω τενίστρια, όμως το μόντελινγκ με κέρδισε. Σπούδασα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο και τα έκανα και τα δύο παράλληλα. Από 17 ετών έχω την βαλίτσα στο χέρι και ταξιδεύω όλο τον κόσμο», είπε αρχικά η Μαίρη Βιτινάρος.

«Τα ελληνικά μου δεν είναι τέλεια αλλά θα κάνουμε μια συμφωνία κορίτσια. Εγώ θα σας μάθω να κάνετε πόζες και εσείς θα μου μάθετε ελληνικά», συμπλήρωσε το μοντέλο και κέρδισε τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή κεντρικής: vickykaya_