21 κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του GNTM -Το Twitter είναι έξαλλο με το «όχι» στην Ειρήνη με τα τατουάζ

21 κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του GNTM -Το Twitter είναι έξαλλο με το «όχι» στην Ειρήνη με τα τατουάζ

Η Ειρήνη που είχε προσπαθήσει και πριν δύο χρόνια να μπει στο GNTM, το κορίτσι με τα τατουάζ δεν πήρε το εισητήριο για το σπίτι του GNTM και το Twitter είναι έξαλλο.

Ήρθε η ώρα του bootcamp στο GNTM 5 με μια extreme φωτογράφιση σε όργανα γυμναστικής και με τα 41 υποψήφια μοντέλα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, ήρθε η ώρα για την βοηθό των κοριτσιών, Mary Vitinaros να κλέψει τις εντυπώσεις. Η Mary Vitinaros γεννήθηκε στην Αυστραλία και ο μπαμπάς της είναι Έλληνας γι΄αυτό και λατρεύει την Ελλάδα και ό,τι έχει να κάνει με αυτή. Μικρή ήθελε να γίνει τενίστρια αλλά τελικά την κέρδισε το modeling.

Η Μary φρόντισε να δείξει στα κορίτσια τις πόζες που θα μπορούσαν να πάρουν πάνω στα όργανα γυμναστικής και κάπως έτσι ξεκίνησε η φωτογράφιση- γκοντζίλας με τις 41 υποψήφιες για το σπίτι του GNTM.

mood.JPG

Bootcamp χωρίς golden pass δεν γίνεται!

«Κυρίες μου, το Golden Pass του 2022 έχει κερδίσει με την αξία της και το σπαθί της, προσωπικότητα, πόζα, γλύκα, ομορφιά, στιλ, ταλέντο η... Κάτια!», τόνισε η Βίκυ Καγιά με την Κάτια να ξαφνιάζεται:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά τρέμω. Δεν το περίμενα πώς θα ήμουν το Golden Pass. Πραγματικά δεν το περίμενα, είμαι τόσο ικανοποιημένη, τόσο περήφανη, τρέμω, δεν το περίμενα».

21 κορίτσια κέρδισαν τελικά μια θέση στο φετινό GNTM με δύο παίκτριες να μένουν τελικά στη θέση της επιλαχούσας.

https://www.instagram.com/p/CjTrJMPqtLG

Η Δάφνη και η Νάγια θα είναι τα κορίτσια που θα περιμένουν να μπουν στο σπίτι του GNTM σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης ή ασθένειας κάποιας παίκτριας του GNTM.

Το κορίτσι με τα τατουάζ που δεν πέρασε στο παιχνίδι

Έξαλλο το κοινό με τους κριτές που άφησαν εκτός παιχνιδιού- ξανά - την Ειρήνη Θεοδωράκη.

Η Ειρήνη με τα τατουάζ, είχε προσπαθήσει και πριν δύο χρόνια να μπει στο παιχνίδι αλλά η Βίκυ Καγιά την είχε αφήσει εκτός λόγω τατουάζ. Η Ειρήνη επέστρεψε με νέο κούρεμα και με την πεποίθηση πως φέτος θα της δοθεί η ευκαιρία να περάσει.

Δυστυχώς, η όμορφη Ειρήνη με το μεγάλο κοινό στα social media δεν κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, κάνοντας έξαλλο το κοινό στο Twitter και το Instagram.

Τα σχόλια που ζητούν την είσοδο της Ειρήνης είναι πολλά αλλά το ενεργό προφίλ της στο Instagram δείχνει πως το κορίτσι αυτό έμεινε οριστικά εκτός GNTM.

https://www.instagram.com/p/ChfH_5xo4bx

Δες μερικά από τα σχόλια για την Ειρήνη παρακάτω.

DPG Network