Έτοιμοι για κουφέτα οι πρωταγωνιστές του Vampire Diaries;

Έτοιμοι για κουφέτα οι πρωταγωνιστές του Vampire Diaries;

Μπορεί η Nina Dobrev να απαρνείται τον έρωτα του Ian Somerhalder στα τηλεοπτικά πλατό του Vampire Diaries αλλά τον καλοδέχεται στην πραγματική της ζωή.

Ο Ian Somerhalder δεν είναι single και αυτό απογοητεύει τις εκατοντάδες θαυμάστριές του αλλά λατρεύει τόσο πολύ την αγαπημένη του που τις κάνει να ονειρεύονται έναν έρωτα αντίστοιχο και για εκείνες. Το 32χρονο αγόρι είναι τόσο ρομαντικό (και αξιοζήλευτο και αξιέπαινο) όταν δηλώνει πως αγαπάει την 22χρονη σύντροφό του για «ένα εκατομμύριο λόγους» που χαλάλι που τον κέρδισε το κορίτσι. «Λατρεύει τη ζωή» απάντησε σε πρόσφατη ερώτηση δημοσιογράφου για το τι είναι αυτό που τον ελκύει στην συμπρωταγωνίστριά του στη δημοφιλή σειρά του CW «Vampire Diaries», Nina Dobrev «και εγώ (λατρεύω) το πάθος της να γευτεί και να εκτιμήσει όλα όσα συμβαίνουν γύρω της και να τα απολαύσει. Όταν είσαι πραγματικά κοντά με κάποιον μπορεί να σου κάνει πλάκα για τα πάντα και να μην παρεξηγείσαι. Όλα βγάζουν νόημα επειδή σε ξέρει τόσο καλά και μπορεί να στην δίνει μερικές φορές αυτό αλλά, από την άλλη, σε κάνει να αναρωτιέσαι 'έτσι με βλέπουν οι άλλοι;'».

O Ian στάζει μέλι όταν μιλάει για την 22χρονη αγαπημένη του Καναδικής και Βουλγαρικής καταγωγής αλλά και εκείνη δεν πάει πίσω: «Είναι πάντοτε θετικός και χαρούμενος. Βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και ποτέ μισοάδειο» λέει η Nina για το αμόρε της. Σύμφωνα με πληροφορίες του National Enquirer τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια είναι πολύ κοντά στο να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους με έναν γάμο, μετά από κάτι περισσότερο από έναν χρόνο σχέσης.

Οι δυο τους είναι ένα πανέμορφο ζευγάρι, κουκλάκια ζωγραφιστά, που προκαλούν τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς Vampire Diaries στην οποία συμπρωταγωνιστούν πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο WC στις 15 Σεπτεμβρίου.