Ελισάβετ Μουτάφη: Η απώλεια του πατέρα της και η τραγωδία με το πνευματικό παιδί της

«Μόνο έτσι ένιωθα και κοντά στο παιδί, στον Μιχάλη μου», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Ελισάβετ Μουτάφη στο περιοδικό Hello. 

Η γιαγιά, ο πατέρας, το πνευματικό της παιδί. Τρεις μεγάλες απώλειες και μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία βαραίνει ακόμα και τώρα την καρδιά της ηθοποιού Ελισάβετ Μουτάφη.

Οι απώλειες στη ζωή της Ελισάβετ

Μιλώντας στο περιοδικό Hello, η πρωταγωνίστρια στο «Βραχιόλι της φωτιάς» μίλησε για την απώλεια του πατέρα της τη χρονιά αυτή αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική τραγωδία που βίωσε όταν έχασε το βαφτιστήρι της, 13 χρόνων.

«Ο χαμός της γιαγιάς και του παππού μου, οι οποίοι με μεγάλωσαν, με πόνεσε πολύ. Πρόσφατα, όμως, έχασα τον πατέρα μου, στον οποίο είχα μεγάλη αδυναμία, είχα μια εξάρτηση από εκείνον. Το να χάνεις το γονιό σου, και μάλιστα σε μια ηλικία κατά την οποία συνειδητοποιείς πράγματα, μοιάζει δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλλά μάλλον το κάνω με έναν τρόπο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Πριν από αυτό, μια άλλη προσωπική τραγωδία ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου, 13 χρόνων. Από εκεί και πέρα, πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου και κατάλαβα τη ματαιότητα των πραγμάτων. Μια τέτοια απώλεια αλλάζει τον τρόπο της σκέψης σου.

Ήμουν εκεί επειδή ήθελα κι επειδή δεν μπορούσα να μην είμαι εκεί. Μόνο έτσι ένιωθα και κοντά στο παιδί, στον Μιχάλη μου. Το ζήσαμε τρία χρόνια αυτό με την αρρώστια του. Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή, ξέρω όμως ότι αυτό το παιδί έδινε δύναμη και σε μένα και στους γονείς του. Εκείνοι, από την άλλη, είναι οι πιο δυνατοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει. Το λέω και ανατριχιάζω. Τους θαυμάζω όσο δεν μπορείς να φανταστείς».

Όταν έχασε τον πατέρα της, η ηθοποιός, είχε κάνει ένα ποστ στο Instagram που είχε συγκινήσει τους ακόλουθούς της.

«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ' αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου.. στην Λούνα σου…. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ».

Η ηθοποιός είχε επιλέξει μια φωτογραφία από τον γάμο της Μάνο Νιφλή, πριν τέσσερα χρόνια για να αποχαιρετήσει τον πατέρα της.

Η τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της

Με αφορμή την 4η επέτειό τους, η ηθοποιός πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία,την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«4 χρόνια… Που με αγαπάς, που με φροντίζεις, που με κανείς να νιώθω ασφάλεια, να γελάω ,που είσαι η συντροφιά μου, που υπάρχεις στην ζωή μου! Σ’ευχαριστώ ….σ’αγαπάω… #4χρονια @manosniflis #happyaniversary», έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη στο post της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συζύγου της από τον γάμο τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίoυ 2018 στο αγαπημένο τους νησί την Σαντορίνη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο Εμπορειό παρουσία φίλων, συγγενών, αλλά και των πέντε κουμπάρων τους.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγό της, δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης και οι δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού, Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

Την Ελισάβετ Μουτάφη την αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Mega, Βέρα στο Δεξί.

Η Βέρα στο δεξί ολοκληρώθηκε μετά από τρεις κύκλους και συνολικά 621 επεισόδια, την Κυριακή 1 Ιουλίου του 2007 ενώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς είχε προβληθεί στο Mega, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου του 2004.

Βέρα στο δεξί: Έτσι είναι οι πρωταγωνίστριες 15 χρόνια μετά το τέλος της καθημερινής σειράς του Mega

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης