Η Ελισάβετ Μουτάφη παραμένει το ίδιο ερωτευμένη με τον Μάνο Νιφλή σαν την πρώτη ημέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελισάβετ Μουτάφη παραμένει το ίδιο ερωτευμένη με τον Μάνο Νιφλή σαν την πρώτη ημέρα
www.ndpphoto.gr

Η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε την 4η επέτειο γάμου και θέλησε να κάνει μια γλυκιά ανάρτηση για τον άντρα της ζωής της.

Εορταστική είναι αυτή η εβδομάδα για την ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018 και παραμένει το ίδιο ερωτευμένο μέχρι και σήμερα. Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή δεν διστάζουν ωστόσο να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις όταν τους το επιτρέπει το επιβαρημένο πρόγραμμά τους.

Η τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της

Με αφορμή την 4η επέτειό τους, η ηθοποιός πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία,την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«4 χρόνια… Που με αγαπάς, που με φροντίζεις, που με κανείς να νιώθω ασφάλεια, να γελάω ,που είσαι η συντροφιά μου, που υπάρχεις στην ζωή μου! Σ’ευχαριστώ ….σ’αγαπάω… #4χρονια @manosniflis #happyaniversary», έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη στο post της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του συζύγου της από τον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/Ch9BgaXt4Xl

Ο γάμος με τον Μάνο Νιφλή

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίoυ 2018 στο αγαπημένο τους νησί την Σαντορίνη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο Εμπορειό παρουσία φίλων, συγγενών, αλλά και των πέντε κουμπάρων τους.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγό της, δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης και οι δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού, Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

https://www.instagram.com/p/CTRUjDhtsXf

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή, καθώς και για τη σχέση που έχει με τα δυο κόρες του.

«Λατρεύω τις κόρες του Μάνου, την Κωνσταντίνα και την Ισιδώρα, είμαστε σαν κολλητές. Αυτό με ενδιαφέρει. Τα κορίτσια έχουν μια υπέροχη μητέρα και πατέρα, που τις έχουν μεγαλώσει με αξίες και βιώματα, κάτι το οποίο είναι εμφανές στην προσωπικότητά τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Παρατηρούν τα πάντα με λεπτομέρεια και μου κάνει εντύπωση ότι ρωτούν πράγματα που έχουν ουσία», ανέφερε η ηθοποιός.

«Γνωρίζουν πλευρές της ζωής που δεν είναι συνηθισμένες για τα παιδιά. Είναι πολύ ώριμα και τυχερά πλάσματα. Πηγαίνουμε θέατρο όλοι μαζί και τις έχω πάρει και στην πρόβα. Μάλιστα η μικρή, η Ισιδώρα, σε μία από τις πρόβες μου, κρατούσε σημειώσεις! Είμαι εκεί για εκείνες και τις αγαπώ πολύ. Είναι σημαντικό πως δεν υπήρχε ποτέ φόβος ή άγχος για τη γνωριμία μας γιατί όλα έγιναν αβίαστα και χαλαρά», συμπλήρωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της κατοικούν σε ένα υπέροχο, κλασικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Μια ματιά στις φωτογραφίες που η ίδια έχει κατά καιρούς ποστάρει στο Instagram αρκούν για να καταλάβεις πως είναι λάτρης της τέχνης.

https://www.instagram.com/p/BUVgXevgNbp

Αρκετοί πίνακες ζωγραφικής και κάδρα με φωτογραφίες κοσμούν τους τοίχους του σπιτιού της, δίνοντας μια retro αισθητική στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/B_DTQ_hlXd6

Τα vintage έπιπλα και ο μεγάλος γκρι καναπές δεσπόζουν στο σαλόνι ενώ τα μοντέρνα διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση. Μια τεράστια λευκή βιβλιοθήκη φιλοξενεί τα αμέτρητα βιβλία και cd's της ηθοποιού ενώ λίγο πιο δίπλα βρίσκεται η μεγάλη, μαύρη τηλεόραση την οποία το ζευγάρι ανοίγει για να απολαύσει αγαπημένες σειρές/ταινίες.

https://www.instagram.com/p/Bcnunrgn258

Πηγή κεντρικής: ndp