Βέρα στο δεξί: Έτσι είναι οι πρωταγωνίστριες 15 χρόνια μετά το τέλος της καθημερινής σειράς του Mega

Βέρα στο δεξί: Έτσι είναι οι πρωταγωνίστριες 15 χρόνια μετά το τέλος της καθημερινής σειράς του Mega

Υρώ Λούπη, Ελισάβετ Μουτάφη, Μαριάννα Τουμασάτου: Έχουν περάσει 15 χρόνια από το τέλος της θρυλικής σειράς του Mega και οι πρωταγωνίστριες είναι ενεργές και στα social media.

Ρεγγίνα, Έλσα και η Δώρα: Δύο δεκαετίες πριν την εμφάνιση των τριών αδερφών Σταμίρη στις οθόνες μας, οι τρεις κολλητές που εξαφάνισαν έναν άντρα, τον Άγγελο και η εκδίκηση που προσπάθησε να πάρει από αυτές ο αδερφός του, Στράτος, είχαν κάνει το τηλεοπτικό κοινό να τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης.

Η θρυλική Βέρα στο Δεξί

Η Βέρα στο δεξί ολοκληρώθηκε μετά από τρεις κύκλους και συνολικά 621 επεισόδια, την Κυριακή 1 Ιουλίου του 2007 ενώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς είχε προβληθεί στο Mega, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου του 2004.

Η προβολή της σειράς γινόταν σε καθημερινή βάση στις 19:00 ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ακόμα και τη θρυλική Λάμψη στον ΑΝΤ1. Οι τρεις κολλητές στη σειρά, οι φίλες που έπρεπε να αναμετρηθούν με τον Στράτο, Μαριάννα Τουμασάτου, Υρώ Λούπη και Ελισάβετ Μουτάφη, συνέχισαν και μετά το τέλος της σειράς να κάνουν κοινές εμφανίσεις.

Ρεγγίνα, Έλσα και η Δώρα: Τότε και σήμερα

Οι τρεις ηθοποιοί, διατηρούν από το 2007 ως και σήμερα, δεν σταματούν να βρίσκονται μαζί σε θεατρικές πρεμιέρες.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στα social media ενώ στη Βέρα στο Δεξί γνώρισε και τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Αλέξανδρο Σταύρου. Ο Στράτος και η Ρεγγίνα και το ερωτικό τρίγωνο με τη Δώρα ήταν ένα από τα πιο hot θέματα συζήτησης εκείνης της εποχής.

https://www.instagram.com/p/Ca6g3-Ft3fm

Η Ελισάβετ Μουτάφη, ακολούθησε μετά την Βέρα στο Δεξί μια σπουδαία τηλεοπτική καριέρα ενώ είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή.

elisavet_moutafi_official_156616835_429307721633738_4454455755100596568_n.jpg

Για την περίοδο των γυρισμάτων για το πετυχημένη σειρά του ΜEGA, «Βέρα στο δεξί» η Ελισάβετ Μουτάφη είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά:

«Ήταν μία σειρά που όλοι θα την ξεχωρίζουν, κάναμε γύρισμα στα Τρίκαλα και η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο, είχαμε security που τράβαγαν πίσω τον κόσμο».

https://www.instagram.com/p/Cbzd-RgMNHc

Η Υρώ Λούπη συνέχισε την τηλεοπτική και θεατρική της πορεία ενώ τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον Σωτήρη Καλυβάτση.

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που με εκπροσωπεί. Μου έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση γάμου. Ο Σωτήρης δεν μου έχει κάνει, συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό. Είμαι αυστηρά μονογαμική στις σχέσεις μου. Με τον Σωτήρη είμαστε τρία χρόνια μαζί, έχουμε πολλά κοινά σημεία. Με τον Σωτήρη μένουμε σε σπίτι, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα αν μέναμε σε σκάφος», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.