Shakira-Gerard Piqué: Τα πρώτα ξεχωριστά γενέθλια και το άβολο δώρο που δέχθηκε η τραγουδίστρια

Το πρώην ζευγάρι έχει γενέθλια την ίδια ημέρα και η Λατίνα σταρ δέχθηκε μια μεγάλη έκπληξη από τους fans της.

Τα 46α γενέθλιά της γιόρτασε χθες (02.02) η Shakira η οποία είναι γεννημένη ίδια ημέρα με τον πρώην σύζυγό της, Gerard Piqué. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έχουν 10 χρόνια διαφορά αφού η Λατίνα σταρ γεννήθηκε το 1977 ενώ ο 36χρονος το 1987.

Οι δυο τους έχουν απασχολήσει έντονα τον Τύπο με τον χωρισμό τους και τις τεταμένες σχέσεις τους. Η νέα σχέση του ποδοσφαιριστή με την Clara Chia Marti συνδέθηκε άμεσα με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Session #53» της Shakira αφού οι στίχοι αφήνουν πολλά υπονοούμενα.

Τα πρώτα ξεχωριστά γενέθλια και η πρωτότυπη τούρτα της Shakira

Το πρώην ζευγάρι γιόρτασε για πρώτη φορά ξεχωριστά τα γενέθλιά του με την Shakira να δείχνει κατενθουσιασμένη με τα δώρα και τις τούρτες που της έστειλαν οι θαυμαστές της στο σπίτι της στην Βαρκελώνη.

Ο ποδοσφαιριστής αρκέστηκε σε ένα λιτό tweet, γράφοντας «36».

Η 46χρονη μοιράστηκε φωτογραφίες από τις τούρτες γενεθλίων που της έστειλαν και σε μία από αυτές υπάρχει το πρόσωπό της και φιγούρες από Twingo, Ferrari, Rolex και Casio, αναφορά στους στίχους από το νέο της τραγούδι.

Όπως αποδείχθηκε αργότερα ο αρχικός σχεδιασμός της τούρτας δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως την δημοσίευσε η τραγουδίστρια αφού είχε και την φιγούρα του Piqué, την οποία η Shakira αποφάσισε να αφαιρέσει πριν την ποστάρει στο Instagram.

Στην κορυφή του γλυκού βρισκόταν μια φιγούρα του ποδοσφαιριστή που τον δείχνει να φορά ένα ρολόι.

Shakira μην απαντήσεις στη φωτό του Piqué με μισογυνισμό, θυμήσου τα λόγια που σου έγραψε ο Márquez

Λίγο πριν το τέλος του 2022 η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των 2 παιδιών τους, του 9χρονου Milan και του 7χρονου Sasha. Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του και όπως φαίνεται οι δυο τους δε μπορούν ακόμη να συμφωνήσουν σε ό,τι αναφορά την ανατροφή των παιδιών.

Η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο πως δεν είναι πια μαζί.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης