Η Shakira ξεκίνησε μάχη με τον Gerard Piqué για τα παιδιά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Shakira ξεκίνησε μάχη με τον Gerard Piqué για τα παιδιά τους

Η 45χρονη σταρ έστειλε επιστολή σε πολλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης, κατηγορώντας τον πρώην σύντροφό της.

Λίγο πριν το τέλος του 2022 η Shakira και ο Gerard Piqué κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των 2 παιδιών τους, του 9χρονου Milan και του 7χρονου Sasha. Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του και όπως φαίνεται οι δυο τους δε μπορούν ακόμη να συμφωνήσουν σε ό,τι αναφορά την ανατροφή των παιδιών.

H κίνηση του Piqué που εξόργισε την Shakira

Η απόφαση του ποδοσφαιριστή να συμπεριλάβει σε ζωντανή μετάδοση στο Twitch αυτή την εβδομάδα τον γιο τους Μilan, έκανε έξαλλη την Shakira, καθώς η ίδια δεν είχε δώσει την συγκατάθεσή της για την δημόσια έκθεση του παιδιού.

Η Λατίνα σταρ έστειλε επιστολή σε πολλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας πως ο Piqué έβγαλε το παιδί σε δημόσια θέα χωρίς την συγκατάθεσή της και μάλιστα σε ποδοσφαιρική συζήτηση με εκφράσεις ακατάλληλες για ανήλικους.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα συμφωνία της επιμέλειας, η 45χρονη τραγουδίστρια θα μένει μαζί με τα δύο παιδιά της στο Μiami. O Piqué θα μπορεί να τους επισκέπτεται όσες φορές θέλει καθώς έχει το δικαίωμα να περνάει μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του.

Το τραγούδια όλο νόημα της Shakira και τα υπονοούμενα για τον Piqué

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο single της Shakira με τον Bizarrap, το οποίο φέρεται να «καρφώνει» τον ποδοσφαιριστή.

«Mια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα» είναι το μήνυμα της Shakira που φέρεται να απευθύνεται ευθέως στον Piqué.

Η 45χρονη είχε στείλει τα «καρφιά της» αρκετές φορές φέτος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της οι οποίοι κάνουν λόγο για ψέματα και προδοσία.

Μερικοί από τους στίχους του «Te Felicito» της Shakira αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Για να σε κάνω ολόκληρο έσπασα τον εαυτό μου σε κομμάτια, με προειδοποίησαν, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μη μου πεις ότι λυπάσαι, σε ξέρω καλά και γνωρίζω ότι λες ψέματα».

Η Shakira δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με τον μπαμπά της μέσα από το νοσοκομείο

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το νόημα πίσω από τους στίχους και δεν αρνήθηκε ότι η μουσική της βασίζεται σε εμπειρίες που βιώνει. «Μπορώ μόνο να πω ότι είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, όλα όσα νιώθω, όλα όσα περνάω αντικατοπτρίζονται στους στίχους που γράφω, στα βίντεο που κάνω», δήλωσε η 45χρονη στο περιοδικό Elle.

Η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο πως δεν είναι πια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CZ-p2jMMASu

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com