Η Shakira δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με τον μπαμπά της μέσα από το νοσοκομείο

Η Shakira δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με τον μπαμπά της μέσα από το νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες περνά η Κολομβιανή σταρ αφού ο 91χρονος πατέρας της εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Πολλαπλά είναι τα χτυπήματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Shakira αφού λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué, η ίδια έχει να αντιμετωπίσει και τα σοβαρά προβλήματα υγείας του πατέρα της.

Ο μπαμπάς της Shakira, William Mebarak Chadid νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Teknon Quiron στη Βαρκελώνη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα επικοινωνίας της τραγουδίστριας δεν αναφέρονταν περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του άντρα.

Η 45χρονη τραγουδίστρια δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του πατέρα της το τελευταίο διάστημα και κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Το συγκινητικό video της Shakira με τον μπαμπά της

Πριν λίγες ώρες η Shakira μας έδειξε την πιο αληθινή και ανθρώπινή της πλευρά μέσα από ένα video που δημοσίευσε στο Instagram. Η διάσημη τραγουδίστρια βοηθά τον μπαμπά της να κάνει τις ασκήσεις του, και στο τέλος του ζητά να σηκώσει μόνος του τα πόδια του, ενώ ο γιατρός του παρακολουθεί δίπλα τους. Ο πατέρας της δείχνει να ανταποκρίνεται και η Shakira δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

«Και η ζωή συνεχίζεται μεταξύ επισκέψεων στο νοσοκομείο και αποκριάτικων στολών, έγραψε η Shakira κάτω από την ανάρτησή της.

Μέχρι στιγμής το video έχει συγκεντρώσει 2 εκατομμύρια likes και αμέτρητα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CkZl8Ldj54t

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο William Mebarak Chadid νοσηλεύεται. Τον περασμένο Μάιο, ο πατέρας της Shakira μετά από μία σοβαρή πτώση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα υποβλήθηκε σε επέμβαση, καθώς βρέθηκαν θρόμβοι στον εγκέφαλο του. Η οικογένειά του μέσω της ανακοίνωσης της Shakira ζήτησε σεβασμό και ιδιωτικότητά.

«Μας έμαθες να σηκωνόμαστε μετά από κάθε πτώση και αυτή τη φορά ξέρουμε ότι θα κάνεις το ίδιο. Σε αγαπάμε», είχε γράψει σε παλαιότερο post της η Shakira πριν από λίγο καιρό.

https://www.instagram.com/p/CkMRDRju6on

Σε προηγούμενη της ανάρτηση η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από την μεταμφίεσή της λόγω Halloween. Όπως εξήγησε αποφάσισε να ντυθεί αγγελάκι για να χαροποιήσει τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/CkZZXxbD4Y0

«Τα πράγματα που κάνει κανείς για τα παιδιά του. Φοράει κοστούμι όλο το Σαββατοκύριακο μόνο και μόνο για να τα δει να χαμογελούν», έγραψε στο Instagram η Κολομβιανή σταρ.

Η Shakira δεν δίστασε να φορέσει μαύρη περούκα και να μεταμορφωθεί σε Wonder Woman, ενθουσιάζοντας τους followers της.

https://www.instagram.com/p/CkY6nkoOtTc

Οι δηλώσεις της μαμάς της Shakira και η δυσαρέσκεια της τραγουδίστριας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, η μητέρα της 45χρονης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της κόρης της με τον Gerard Piqué. Η ίδια τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής τους επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα, τους κάλεσε αρκετές φορές για να σιγουρευτεί για την υγεία του πατέρα της Shakira.

«Φυσικά και είμαστε ακόμα οικογένεια», δήλωσε η Nidia Ripoll για τον ποδοσφαιριστή, αγνοώντας μάλλον τα σκάνδαλα και τις απιστίες του.

O Piqué και η Shakira ήταν ζευγάρι για 10 περίπου χρόνια και παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ τους, ο 35χρονος εξακολουθεί να έχει τα ίδια συναισθήματα για την οικογένεια της Κολομβιανής τραγουδίστριας, πράγμα που δείχνει να είναι αμοιβαίο.

Η μητέρα της σταρ ανέφερε επίσης, πως και η Shakira επισκέπτεται τακτικά τον 91χρονο πατέρα της στο νοσοκομείο Teknon-Quiron στη Βαρκελώνη, όμως για την ώρα δεν έχει τύχει να συναντηθεί με τον πρώην σύντροφό της.

Πηγή κεντρικής: shakira