Πόσο έχει αλλάξει το σώμα της Ελένης Μενεγάκη στα 8 χρόνια που δεν γυμνάζεται

«Πέρασαν 8 χρόνια από την τελευταία φορά που γυμνάστηκα», παραδέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη. 

Να και μια αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη, που ούτε περιμέναμε, ούτε και φανταζόμασταν. Η ωραία Ελένη της τιβί, αποκάλυψε πως μετά από πολλές ακυρώσεις, λόγω ασθενειών και καιρού, επιτέλους επιστρέφει στο γυμναστήριο.

Η παρουσιάστρια θα κάνει σήμερα ένα δοκιμαστικό μετά από 8 χρόνια αποχής από τη γυμναστική και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Δεν θέλει να έχει τέλειο σώμα η Ελένη

Μιλώντας και στο παρελθόν για τις δίαιτες που υποτίθεται πως ακολουθεί και για την ιδέα του τέλειου σώματος, η Ελένη είχε πει:

«Είναι το θέμα του θέλω να αδυνατίσω. Τόσες φορές σας έχω πει τόσες φορές, όπου διαβάζετε η δίαιτα της Ελένης μην πιστεύετε τίποτα. Κλείστε το, φύγετε! Ψέματα! Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Πρώτα από όλα ο καθένας μας πρέπει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει στη ζωή του. Θέλεις να αδυνατίσεις;

Γιατί; Τι χρειάζεται να κάνεις; Έχεις πρόβλημα με την υγεία σου ή θέλεις να έχεις το τέλειο σώμα; Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη αλλά αυτό του τύπου βλέπω κάτι εδώ, όχι.

Να υπάρχει θέμα ναι, να έχεις ξεφύγει από το βάρος σου ναι. Σας το λέω έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ, γιατί έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές εντελώς ψεύτικες δίαιτες. Λένε η δίαιτα της Μενεγάκη. Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα. Εγώ μόνο στις γέννες μου πήγα σε διαιτολόγο. Ποτέ άλλοτε».

Και είναι αλήθεια πως η Ελένη ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram και με κυτταρίτιδα και με μαγιό.

Κι όταν πραγματικά θέλει να μαζευτεί λίγο, η Ελένη απλά κάνει μερικές αλλαγές στη διατροφή της:

«Όταν θέλω να μαζευτώ το δράμα μου είναι οι υδατάνθρακες! Έχω παρακολουθήσει και έχω προσέξει όταν σταματάω τα ζυμαρικά και θέλω να μπω σε πρόγραμμα, βλέπω αλλαγή στο σώμα μου. Γιατί το μακαρόνι είναι τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα στη διατροφή μου»!

Πάντως, παρά τις εικόνες που θυμόμαστε με την Ελένη να κάνει πιλάτες μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Μάκη Παντζόπουλο, πριν πολλά χρόνια, η Ελένη έχει παραδεχτεί πως μπορεί να μην πηγαίνει στο γυμναστήριο αλλά λατρεύει τους περιπάτους, τόσο στα Μελίσσια όσο και στην Άνδρο.

«Πέτυχα κάτι κυρίες το πρωί, το γνωστό περπάτημα, που λέω να μην το κόψω και σε κάτι δασάκια πετυχαίνω κάτι κυρίες, περπατάγανε και κόβανε κάτι αμπελόφυλλα και λέω κι εγώ ωραία να πω να μου κάνουν κι εμένα ντολμαδάκια και ανοίξαμε κουβέντα για την εκπομπή και θέλω να στείλω τα φιλιά μου γιατί στα Μελίσσια βγαίνουν πολλά κορίτσια για περπάτημα το πρωί όλων των ηλικιών κάτι πρέπει να κάνουμε, γενικώς ο καθένας πρέπει να κάνει κάτι, εγώ αυτό ξέρω»!

Το 2016, η Ελένη είχε μιλήσει για το πώς θέλει να είναι το γυναικείο σώμα και είχε αποκαλύψει και το βάρος της.

«Εμένα μου αρέσει να είναι καμπυλάτη η γυναίκα, αλλά από εκεί και πέρα σκέφτομαι και τον εαυτό μου. Θα ήθελα λέω να μείνω όσο ήμουν όταν γέννησα. Όχι, γιατί ήταν λίγο ατσούμπαλο το σώμα. Δεν με ενδιέφερε να μείνω πετσί και κόκκαλο, ίσα ίσα που θα ήθελα να έχω και τα πιασιματάκια μου κι εγώ να νιώθω καλά και τελοσπάντων.

Παιδιά, είμαι 60 κιλά. Αυτά είναι τα κιλά μου. Κάποτε που ήμουν πιο μικρό κορίτσι μπορεί να ήμουν και 57 και 55, ήταν άλλη ηλικία. Με τα χρόνια βλέπω ανά δεκαετία 2 κιλά μου κάθονται. Ε, δε θα σκάσω! Μια χαρά νιώθω, δεν πάω να ξεκινήσω καριέρα μοντέλου»!

H αλλαγή στο σώμα της Ελένης από το 2015 ως το 2023

Το 90s χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη και το μυστικό για να μη φαίνονται τα μαλλιά άκαμπτα

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης