Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η Μελίνα Νικολαϊδη στήριξαν το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η Μελίνα Νικολαϊδη στήριξαν το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

«Στα μάτια της Δέσποινας, ο Βασίλης χόρευε σαν τον Δημήτρη Μητροπάνο», αναφώνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ένα παραλήρημα στήριξης του Μπισμπίκη και των χορευτικών του δυνατοτήτων.

Μα τι είναι αυτό που ζούμε; Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να χορέψει στην πίστα, κι αμέσως αρχίζουν τα σχολιανά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ξανά στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή- χωρίς τσιγάρο στο χέρι αυτή τη φορά- κατάφερει να γίνει viral, χάρη στο ζεϊμπέκικό του, στην αγκαλιά και στο γεμάτο πάθος και πόθο φιλί του στην τραγουδίστρια.

1676898691168-873484436-bisbikis.jpg


Πέρα από τα social media που έκαναν meme τον Μπισμπίκη, ήταν ο δικαστής Λιάγκας εκείνος που «έσφαξε» με το γάντι τον ηθοποιό μιλώντας για ξεμωράματα:


«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας. Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο. Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω. Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα.

Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;».

Πάντως στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στήριξε τον Μπισμπίκη

Ανάμεσα στα γέλια της ομάδας της Ελένης και της ίδιας της Μενεγάκη, ο Ουγγαρέζος δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στον Μπισμπίκη και στον μεγάλο αυτό έρωτα (δες το βίντεο).

«Μπισμπίκης για Μπολσόι» και τρολάρισμα δίχως τέλος στο Twitter για τις αγκαλιές Δέσποινας - Βασίλη

Στήριξη και από τη Μελίνα Νικολαΐδη

Με δύο stories πλήρης στήριξης της μαμάς της και του Βασίλη Μπισμπίκη, η Μελίνα Νικολαΐδη πήρε θέση από τον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας: