Το 90s χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη και το μυστικό για να μη φαίνονται τα μαλλιά άκαμπτα

Μαρία Ροδίτη
Το 90s χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη και το μυστικό για να μη φαίνονται τα μαλλιά άκαμπτα

Η Ελένη Μενεγάκη μάς θύμισε την Tori Spelling από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς αλλά και ότι φέτος θα έχουμε πολύ beauty throwback.

Αν κάτι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα για την Ελένη Μενεγάκη και τα μαλλιά της είναι ότι δεν της αρέσει να πειραματίζεται. Συνήθως, επιλέγει να τα έχει σε χαλαρές μπούκλες ή σε half up hairstyle και… μέχρι εκεί. Δεν θα τη δεις να κάνει afro look, ούτε να δοκιμάζει ιδιαίτερες και fashion forward αλογοουρές. Της αρέσει να παραμένει πιστή σε συγκεκριμένα στυλ χτενίσματος.

Μέχρι πριν λίγες μέρες, βέβαια, οπότε και αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να εμφανιστεί στην εκπομπή της με ένα old school χτένισμα της δεκαετίας του ’90, με πολύ όγκο. Και θύμισε κάτι από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς.

Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Blake Lively – Το νέο σκούρο χρώμα και ο λόγος που άλλαξε look

Το διαφορετικό 90s χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη και το hair trick

Με ίσια μαλλιά, ελαφριά κίνηση και πολύ όγκο στη ρίζα εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Και ακριβώς επειδή ήθελε να δώσει έμφαση στο hairstyle διατήρησε πιο «ήσυχο» το look με ένα off-white φόρεμα. Αλήθεια, βλέποντάς τη δεν σου θυμίζει την Tori Spelling από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς τη δεκαετία του ’90; Έτσι ακριβώς είναι.

menegaki_xtenisma.jpg

Αν θέλεις κι εσύ να αντιγράψεις το χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη, μπορείς. Κι αυτό, γιατί τα μυστικά είναι δύο και πολύ απλά. Πέραν από ένα καλό ίσιωμα που χρειάζεται να κάνεις, είναι απαραίτητο να βάλεις ζελέ στη ρίζα για να δώσεις όγκο και από πάνω λίγο λαδάκι, ώστε να φαίνονται και να είναι άκαμπτα τα μαλλιά.

Tori Spelling Portrait Session

Η Tori Spelling το 1992

Photo by Ron Davis/Getty Images

Shopping time

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 3 ζελέ και 3 λαδάκια μαλλιών για να αντιγράψεις κι εσύ το look της Ελένης Μενεγάκη. Έχε υπόψη, βέβαια, ότι πρόκειται για ένα πιο επίσημο hairstyle και όχι τόσο καθημερινό. Ωστόσο, αν εσύ θέλεις να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου, πρόσεχε ώστε τα looks σου να είναι πιο απλά και «ήσυχα».