Τα δίδυμα Τανιμανίδη υποδέχθηκαν τη θεία Ελίνα και η Χριστίνα Μπόμπα καμαρώνει

Τσακιρίδου Χριστίνα

Οι αδελφές Μπόμπα είναι πολύ δεμένες και κάθε τους συνάντηση συνοδεύεται με μια σειρά από τρυφερά στιγμιότυπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι γονείς δύο κοριτσιών οι οποίες σε λίγους μήνες θα σβήσουν για δεύτερη φορά τα κεράκια της τούρτας τους. Τα δίδυμα απολαμβάνουν καθημερινά το παιχνίδι και η μητέρα τους φροντίζει να τις κρατά πάντα απασχολημένες τόσο εντός αλλά και εκτός σπιτιού.

Η επιστροφή της Ελίνας Μπόμπα

Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, μένει μόνιμα στο Λονδίνο όμως όπως φαίνεται βρίσκεται στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές. Η ηθοποιός έτρεξε αμέσως στο πλευρό της πολυαγαπημένης της αδερφής και στις δίδυμες ανιψιές της.

Η Αριάνα και η Φιλίππα πέρασαν ένα απόγευμα στο σπίτι με τη μαμά και την θεία τους, κάνοντας δημιουργίες γεμάτες χρώματα. Η γνωστή influencer δημοσίευσε 2 Instagram stories στα οποία μας δείχνει πόσο χαρούμενη είναι η αδελφή της την ώρα που παίζει με τις ανιψιές της.

Γεμάτη μπλε μπογιές στο πρόσωπο, η Ελίνα Μπόμπα κρατά τρυφερά τα Τανιμανιδάκια και απολαμβάνει την στιγμή.

Ελίνα Μπόμπα: «Θέλω μέσα από την ταινία μου όλες οι γυναίκες να αρχίσουν να νιώθουν ο εαυτός τους»

Ελίνα και Χριστίνα Μπόμπα είναι #sistergoals

Οι δύο αδερφές μοιάζουν τόσο πολύ εμφανισιακά σαν να είναι δίδυμες. Έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση αφού στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη στα καλά αλλά και στα δύσκολα. Η Ελίνα ζει στο Λονδίνο, ενώ τα καλοκαίρια επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της όπου περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της.

Χριστίνα και Ελίνα μπορεί να μην είναι δίδυμες, μοιάζουν όμως εκ πρώτης όψεως. Τα σκούρα καστανά μαλλιά, τα γαλάζια μάτια και τα όμοια χαρακτηριστικά προσώπου είναι εκείνα τα στοιχεία που άνετα θα μας έκαναν να πιστέψουμε ότι οι δύο αδελφές είναι δίδυμες.

«Σ’ αγαπάω απεριόριστα! Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα και για όλα τα γενναία σου βήματα», είχε γράψει παλαιότερα η Χριστίνα Μπόμπα για την μικρή της αδερφή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και στη Βασιλική Μπασιούρη για το τηλεοπτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.

«Έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου, αλλά επειδή ακόμα τρέχει το Dragons’ Den να μην το γκαντεμιάσω που λένε… Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε: «Με τη σύζυγο να κάνουμε κάνα παιδάκι ακόμα, αντί για εκπομπή. Να βάλουμε μπρος! Είναι και ευχάριστη διαδικασία! Έχει ακουστεί πολλές φορές το όνομά μας και το σενάριο να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ούτε στα σκαριά. Είναι λίγο μακριά γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει».

Πηγή κεντρικής: chrismpo

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης