Σάκης Tανιμανίδης: Η αναζήτηση σπιτιού με θέα την Ακρόπολη και το πατρικό σπίτι στη Θεσσαλονίκη

Σάκης Tανιμανίδης: Η αναζήτηση σπιτιού με θέα την Ακρόπολη και το πατρικό σπίτι στη Θεσσαλονίκη

O 41χρονος παρουσιαστής κατάγεται από την συμπρωτεύουσα και το πατρικό του σπίτι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολυτελείς κατοικίες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τις δίδυμες κόρες τους (Αριάνα και Φιλίππα) να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Ο παρουσιαστής και η γνωστή influencer μένουν μόνιμα στην Αθήνα και λίγο πριν τον ερχομό των παιδιών τους, το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο, μεγαλύτερο σπίτι στο κέντρο της πρωτεύουσας το οποίο και διαμόρφωσε όπως ακριβώς ονειρευόταν.

Πριν λίγες ώρες ο 41χρονος δημοσίευσε ένα Instagram story-αγγελία στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας: «Ψάχνουμε διαμέρισμα/χώρο με θέα την Ακρόπολη (μακροχρόνια ενοικίαση), σε καλή ή κακή κατάσταση με λογική τιμή».

tanimanidis1.jpg

Κανείς δεν γνωρίζει αν η οικογένεια Τανιμανίδη θέλει να μετακομίσει ή απλά να αποκτήσει ένα studio για χαλάρωση και λήψη των Instagram-ικών τους posts.

Στη γιορτή των ερωτευμένων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κέρδισε στον διαγωνισμό καλύτερου δώρου

Σπάνια πλάνα από το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή στη Θεσσαλονίκη

Μετά το σχολείο ο Σάκης Τανιμανίδης σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφοιτώντας αργότερα με δίπλωμα Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού.

https://www.instagram.com/p/BnYWEvBg8yc

Ο πατέρας του παρουσιαστή, Στέφανος Τανιμανίδης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και η μητέρα του, Ματούλα, εργαζόταν για πολλά χρόνια στις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Ο 41χρονος έχει δύο αδέλφια, τον Πάνο και την Κασσιανή τους οποίους προσπαθεί να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί στην συμπρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/BVrVmzeglHl

«Ο Σάκης πάντα ταξίδευε. Πάντα ήταν εκτός, λόγω των σπουδών του, αλλά και επειδή ήθελε να γνωρίσει τον κόσμο και αυτό του αρέσει περισσότερο. Όταν σπούδαζε στην Αμερική, ήμασταν κάθε μέρα στο Skype και τον είχαμε μέσα στο σπίτι μας. Δεν καταλάβαμε τη διαφορά. Ήταν σαν να ήταν εδώ. Και τώρα που είναι εκεί, πάλι επικοινωνεί και με εμένα και τη μητέρα του, αλλά και με τα αδέρφια του. Και πρόκειται για πολύ αγαπημένα αδέρφια που πάντα θα προσέξουν ο ένας τον άλλον», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο πατέρας του παρουσιαστή.

https://www.instagram.com/p/By-gGyGDqcx

Το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή στη συμπρωτεύουσα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολυτελείς κατοικίες.

https://www.instagram.com/p/CDmFq7ggbPu

Η οικία Τανιμανίδη διαθέτει τεράστια αυλή και δεν είναι λίγες οι φορές που ο 41χρονος έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από το οίκημα στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BVrdWthBvbx

Πριν από μερικά χρόνια η Χριστίνα Μπόμπα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον κήπο του πατρικού του συζύγου της.

«Πρωινή μαναβική από τον μπαξέ μας! Αξία ανεκτίμητη»
, έγραψε χαρακτηριστικά η influencer.

Πηγή κεντρικής: chrismpo