Στη γιορτή των ερωτευμένων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κέρδισε στον διαγωνισμό καλύτερου δώρου

Στη γιορτή των ερωτευμένων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κέρδισε στον διαγωνισμό καλύτερου δώρου

Η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, η Χριστίνα Μπόμπα, η Ρούλα Ρέβη και η Τόνια Σωτηροπούλου έκαναν μερικά από τα ωραιότερα posts για την ημέρα των ερωτευμένων.

Η χθεσινή ημέρα μας έβαλε για τα καλά σε ερωτικό mood αφού στις 14 Φεβρουαρίου κάθε έτους γιορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο ο Άγιος Βαλεντίνος. Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, οι σύντροφοι ανταλλάσσουν δώρα και ευχές με τον εκλεκτό ή την εκλεκτή της καρδιάς τους και ζουν στιγμές πάθους.

Δεν είναι τυχαίο πως τo hashtag #ValentinesDay2023 συγκέντρωσε αμέτρητα tweets και βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά στην κορυφή των trends του Twitter. Αρκετοί ήταν και φέτος οι celebrities που έσπευσαν να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στον άνθρωπο που τους άλλαξε τη ζωή και τους «ανάγκασε» να γιορτάζουν καθημερινά τον έρωτα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από τρυφερές φωτογραφίες και αφιερώσεις των επωνύμων στο άλλο τους μισό. Για κάποια ζευγάρια η φετινή ημέρα των ερωτευμένων είναι και η πρώτη τους μαζί ενώ για άλλους αποτελεί ευκαιρία για να γιορτάσουν την κοινή τους πορεία στο πέρασμα του χρόνου.

Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν τον έρωτα- Τα τρυφερά posts

Λεωνίδας Κουτσόπουλος- Χρύσα Μιχαλοπούλου

Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει εδώ και 5 μήνες σε πελάγη ευτυχίας αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ-κριτής του MasterChef απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι και εξακολουθούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

mixalopulou.jpg

Πριν λίγες ώρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης του, αποκαλύπτοντάς μας το δώρο που της έκανε...ένα υπέροχο μπουκέτο λουλουδιών.

Η πολύχρωμη ανθοδέσμη ήταν τόσο μεγάλη που κυριολεκτικά «έκρυψε» την ηθοποιό.

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας

H Tόνια Σωτηροπούλου ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τα συναισθήματα που τρέφει για τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια. Το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία του τραγουδιστή και έγραψε: «Χαρούμενο Άγιο Βαλεντίνο. Γιόρτασε οτιδήποτε και οποιονδήποτε σε κάνει να είσαι ερωτευμένος».

https://www.instagram.com/p/CooqXVIIU2h

Ιωάννα Τούνη- Δημήτρης Αλεξάνδρου

Tις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ζουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον 1μηνός γιο τους. Το ζευγάρι πόζαρε με ερωτική διάθεση στο σπίτι τους στον Διόνυσο και μας χάρισε ένα post που ξεχειλίζει αγάπη.

https://www.instagram.com/p/CopqfwZIrwn

Βίκυ Καγιά- Ηλίας Κρασσάς

H Βίκυ Καγιά γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και δημοσίευσε μερικά σπάνια στιγμιότυπα.

«Χορεύοντας μαζί σου», έγραψε η fashion expert στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CoowG1RoNOd

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε «Χρόνια πολλά» στην εκλεκτής της καρδιάς του με ένα throwback βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CooxkiKj54S

Μαριέττα Χρουσαλά- Λέων Πατίτσας

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Η 39χρονη και ο 47χρονος μετρούν 12 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο μοιράστηκε μια καλοκαιρινή φωτογραφία με τον σύζυγό της και έγραψε: «Πάντα ερωτευμένοι».

https://www.instagram.com/p/Coo9aHMtNrN

Κατερίνα Γερονικολού- Γιάννης Τσιμιτσέλης

Με ένα παθιασμένο φιλί γιόρτασαν την ημέρα των ερωτευμένων η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη αγάπη», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Copb38fNEAY

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη

«Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», είπε ο Σάκης Ρουβάς στην Κάτια Ζυγούλη και δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο.

https://www.instagram.com/p/Cooy496DxwJ

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη

Γνωστός για το χιούμορ του ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύζυγό του και τόνισε: «Κλισέ, ξεκλισέ, εγώ πλέον θα τη γιορτάζω».

https://www.instagram.com/p/CopJ27XqQlv

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης

Για μια ακόμη φορά η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την αγάπη για τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία τους και έγραψε: «Η αγάπη μου».

https://www.instagram.com/p/CopJMwnML0h

Ακολούθησε η ανάρτηση του ηθοποιού ο οποίος δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την αγαπημένη του.

https://www.instagram.com/p/CopUiK3IoSC

David & Victoria Beckham υμνούν τον έρωτα με σπάνιες throwback φωτογραφίες τους

Αθηνά Οικονομάκου- Φίλιππος Μιχόπουλος

H γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε ένα video με φωτογραφίες εκείνης και του συζύγου της και έγραψε: «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει».

https://www.instagram.com/p/CopW7fGgoE7

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της ποστάροντας μια throwback φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Γαλλία. Το ζευγάρι ποζάρει εμφανώς ευδιάθετο στον φακό με την 35χρονη να γράφει στη λεζάντα του post: «Amore».

https://www.instagram.com/p/CophdJxIHEv

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας

H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο αυθεντικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Πριν λίγες ώρες η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον άντρα της ζωής της και έγραψε: «Υπάρχουν στιγμές που ο άνθρωπος θέλει κάποιον να τον αγκαλιάσει χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Αυτή η στιγμή του αγκαλιάσματος είναι πάρα πολύ μεγάλη στιγμή, περιεκτική. Η αγκαλιά σε παίρνει ολόκληρο και σε προστατεύει. Σχεδόν δεν έχει σχέση με τον σαρκικό έρωτα».

https://www.instagram.com/p/CooxM62ICkH

Πηγή κεντρικής: marettachrousala