Ο Keith Richards έγινε η μούσα του Johnny Depp

Ο Keith Richards έγινε η μούσα του Johnny Depp

Ο διάσημος ηθοποιός φιλοτέχνησε τρία πορτρέτα με «πρωταγωνιστή» τον θρυλικό κιθαρίστα των Rolling Stones.

tumblr_lk6creAlnv1qfj2nyo1_500

Ο Johnny Depp είναι γνωστός για την καλλιτεχνική του φύση, η οποία εκτός από την υποκριτική επεκτείνεται και στους τομείς της ζωγραφικής και της μουσικής. Επίσης γνωστό είναι το γεγονός πως ο διάσημος χαρακτήρας του πειρατή Jack Sparrow που ενσάρκωσε στους Πειρατές της Καραϊβικής, ήταν εμπνευσμένος από τον Keith Richards, τον κιθαρίστα του ιστορικού συγκροτήματος των Rolling Stones, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει και μια ισχυρή φιλία.

Να λοιπόν που η αγάπη του ηθοποιού για τις τέχνες και η φιλία του με τον Richards ενώθηκαν, μιας και έγινε γνωστό πως ο Depp έχει ζωγραφίσει τρία πορτρέτα του κιθαρίστα, τα οποία διακοσμούν τους τοίχους του σπιτιού του στην Αγγλία.

Την είδηση δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα The Sun, η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως ο ένας από αυτούς τους πίνακες απεικονίζει τον Keith Richards σε στάση προφίλ, σχεδιασμένο με παχιά, κόκκινη λαδομπογιά, και στο background είναι ζωγραφισμένα τεράστια χαρτάκια Rizla (αυτά που χρησιμοποιούνται στα στριφτά τσιγάρα). Καθ' όλα σχετικός ο συνειρμός, του το αναγνωρίζουμε.