Καυτό παρασκήνιο λίγο πριν την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού

Καυτό παρασκήνιο λίγο πριν την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού

Η Κατερίνα Ζαρίφη μένει εκτός σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και κανείς δε γνωρίζει αν ήταν δική της απόφαση ή της Ναταλίας Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού κάνει πρεμιέρα το Σάββατο και στο πλευρό της θα έχει την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Θέμη Γεωργαντά οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο τρέιλερ.

Το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη ήταν μέσα στην ομάδα μέχρι και την Παρασκευή που μας πέρασε αλλά η δημοσιογράφος- μουσική παραγωγός ενοχλήθηκε απο την στάση που κράτησε η παραγωγή του Μέσα στην καλή Χαρά και δεν ενημερώθηκε ποτέ για το ποτε θα υπογράψει την σύμβασή της. Άν και διατηρεί άψογες σχέσεις με την Ναταλία Γερμανού, δε δέχτηκε να ξεκινήσει να εμφανίζεται χωρίς να έχει υπογράψει ένα συμφωνητικό. Σε αυτό υπάρχει μια ασάφεια για να πούμε τα πράγματα όπως πρέπει μιας και δεν υπήρχε περίπτωση το κανάλι να ήθελε την Κατερίνα χωρίς όμως να έχει δώσει τα χέρια. Κάτι που και οι δύο πλευρές έχουν κρατήσει σιγή.

Η Κατερίνα Ζάρίφη ψάχνεται αλλού πλέον και η Έλενα Παπαβασιλείου αθόρυβα αποκτά πλέον μεγαλύτερο ρόλο στο πρωινό. Δεν βγήκε όλο αυτό το διάστημα να κάνει δηλώσεις εκτός απο μια φορά που κράτησε αποστάσεις και δεν είχε κανένα πρόβλημα με την Ναταλία Γερμανού που ερωτήθηκε.

Υπάρχει βέβαια και άλλο ένα σενάριο που κυκλοφορεί οτι η Κατερίνα Ζαρίφη στην πρώτη της συνάντηση με την Αγλαία Λάτσιου στα γραφεία της Plus Production βλέποντας της Ελένη Μενεγάκη έχασε πόντους και δεν προχώρησε η συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού επειδή την ήθελε και η Ελένη. Ιστορίες γι αγρίους όπως καταλαβαίνεται. Στην ομάδα του πρωινού προστέθηκε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και η Αγγελική Καρδιόλακα και εκτός απροόπτου leader θα είναι η Ναταλία και μαζί της Έλενα και Θέμης. Λέτε να εμφανιστεί και η Ζαρίφη και να το κρύβουν για έκπληξη; Όλα είναι πιθανά στο θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης.