Μια Ραπουνζέλ η Αντωνία Καλλιμούκου: Δες πώς είναι σήμερα η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

Μια Ραπουνζέλ η Αντωνία Καλλιμούκου: Δες πώς είναι σήμερα η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

Η Αντωνία Καλλιμούκου παραμένει εντυπωσιακά όμορφη, και είναι πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ.

Η Αντωνία Καλλιμούκου παραμένει εντυπωσιακά όμορφη, και είναι πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ.

Αντωνία Καλλιμούκου: Το κορίτσι με τα μακριά ξανθά μαλλιά

Σίγουρα θυμάσαι το κατάξανθο, πανέμορφο κορίτσι που βρισκόταν το 2012 δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη ως μέλος της τηλεοπτικής της παρέας. Μάλιστα, τις δύο γυναίκες ένωνε και ένα ακόμη πρόσωπο, ο Θοδωρής Μισόκαλλος. Πρόκειται για τον ετεροθαλή μικρότερο αδερφό της παρουσιάστριας, που ήταν σύντροφος της τότε συνεργάτιδάς της. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, είχε πει στην εφημερίδα Αγορά όταν ρωτήθηκε αν την ενοχλεί που τη ρωτούν συχνά για τη σχέση τους: "Είναι λογικό να ερωτηθώ, αλλά ενοχλούμαι όταν κάποιος επιμένει να μου κάνει την ίδια ερώτηση όταν του έχω ήδη πει όταν δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα. Όπως πήρε έκταση το ότι ήμασταν μαζί, αναμενόμενο ήταν να πάρει έκταση ο χωρισμός μας. Γενικότερα όταν δίνεται έκταση σε ένα θέμα ακουμπάει όλα του τα αποτελέσματα".

Η σπάνια εμφάνιση της Αντωνίας Καλλιμούκου και του Νίκου Παραδείση μετά την καραντίνα (photos)

https://www.instagram.com/p/Co2osaAKWqU/

Πριν τη δούμε στο πάνελ της εκπομπής, την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου στέφθηκε Β' Σταρ Ελλάς το 2007 ενώ κατέκτησε και την τέταρτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Intercontinental. Ακόμη, είχε πάρει μέρος και στην εκπομπή "Elatte", το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα.

Αντωνία Καλλιμούκου: Πώς είναι σήμερα

Σήμερα ωστόσο δεν την βλέπουμε κάπου τηλεοπτικά, με την ίδια να έχει κάνει στροφή στη ζωή της, ασχολούμενη με άλλα πράγματα που πλέον τη γεμίζουν περισσότερο, όπως η δημιουργία οικογένειας, η Νομική και η συγγραφή βιβλίων. Για να μην σε μπερδέψουμε ωστόσο, η Αντωνία Καλλιμούκου, που σήμερα είναι 38 ετών, είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου και έχει πραγματοποιήσει και νομικές σπουδές. Έτσι, το 2019 την βρήκε να εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, ενώ συνέγραψε και ένα παιδικό παραμύθι το οποίο εξέδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Στις 29 Ιουνίου του 2021, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Παραδείση κάτω από άκρα μυστικότητα, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Ο γάμος έγινε στην Βουλιαγμένη και ακολούθησε τραπέζι με 10 μόνο καλεσμένους στο παραλιακό μαγαζί Island Athens Riviera.

Αν κρίνουμε από το προφίλ της στο Instagram πάντως, σήμερα είναι πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ, παραμένοντας εξίσου εντυπωσιακά όμορφη. Αν και πάντα είχε μακριά, πλούσια μαλλιά, πλέον το έχει πάει στο next level, θυμίζοντας κυριολεκτικά μια σύγχρονη Ραπουνζέλ, με μαλλιά που φτάνουν στη μέση της.