Το νέο κορίτσι του Bond θα είναι Γαλλίδα (;)

Το νέο κορίτσι του Bond θα είναι Γαλλίδα (;)

Φήμες θέλουν μια νεαρή Γαλλίδα ηθοποιό να είναι το κορίτσι του Bond στη νέα ταινία του 007 και, τουλάχιστον η εμφάνισή της, τη περνά από το casting με άριστα.

bond

Το όνομά της είναι Marlohe. Bérénice Marlohe.

Ναι, αυτό το κείμενο ξεκίνησε με εντελώς κλισέ τρόπο αλλά είναι ο μοναδικός όταν αναφέρεσαι στον James Bond.

Για τη νέα ταινία του πράκτορα 007 με πρωταγωνιστή για Τρίτη συνεχόμενη φορά τον Daniel Craig, τα έχουμε ξαναπεί. Θα ονομάζετε «Bond 23», θα σκηνοθετηθεί από τον Sam Mendes, ενώ στο πλευρό του Craig θα παίζουν οι Rhys Ifans, Ralph Fiennes, Naomi Harris και μάλλον ο Javier Bardem στο ρόλο του κακού.

Το κλασικό κορίτσι, όμως, του βρετανού πράκτορα ακόμα να βρεθεί. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Ένα έγκυρο αμερικάνικο site με κινηματογραφικά νέα δημοσίευσε πως το νέο κορίτσι του James Bond για το «Bond 23» θα είναι η νεαρή Γαλλίδα ηθοποιός Bérénice Marlohe. Αν δεν τη γνωρίζετε μην σας προβληματίζει, αυτή θα είναι η πρώτη της εμφάνιση σε αμερικάνικη (και αγγλική) ταινία, μετά από μια σειρά εμφανίσεών της σε γαλλικές σειρές και ταινίες, από το 2007 όταν και ξεκίνησε τη καριέρα της.



Οι παραγωγοί της ταινίας, ωστόσο, δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τίποτα ακόμα. Στη περίπτωση μου η νεαρή Bérénice πάρει το ρόλο, πάντως, θα πρέπει να συναγωνιστεί τις δύο πανάξιες προκατόχους της, την Eva Green και την Olga Kurylenko, που έπαιξαν στη πρώτη και τη δεύτερη ταινία του νέου Bond, αντίστοιχα. Δεν το λες και βόλτα στο πάρκο.